Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών πήγαν στην πρεμιέρα της μίνι σειράς «17 Κλωστές» του Σωτήρη Τσαφούλια, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο.

Όταν ο ηθοποιός ήρθε μπροστά από τους ρεπόρτερ, που τον ρώτησαν για την πρεμιέρα της σειράς, τους είπε: «Είναι πολύ όμορφη στιγμή για μένα, ελπίζω να μη τη λερώσετε… Ελπίζω να μη τη λερώσετε και να την κρατήσετε όμορφη. Από τις σπάνιες συνθήκες που κάποιοι καλλιτέχνες που μπορούν να βρεθούν σε ένα τέτοιο πλαίσιο» θυμίζοντας το πολύ πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα σε ρεπόρτερ.

Όταν μια δημοσιογράφος του ζήτησε να εξηγήσει τι εννοεί, με το «λερώσετε», ο Πάνος Βλάχος είπε: «Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα. Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Δεν είναι υποχρεωτικό και να θέλετε».

«Έχει γενικότερα ένα θέμα με τους δημοσιογράφους»

Οι δηλώσεις του ηθοποιού σχολιάστηκαν και στην εκπομπή «Breakfast@star» με τη Μαίρη Αργυριάδου να αναφέρει πως ο Πάνος Βλάχος «έχει γενικότερα ένα θέμα με τους δημοσιογράφους». Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έψαξα τις δηλώσεις του για δημοσιογράφους και διαπίστωσα ότι γενικότερα έχει ένα θέμα με τους δημοσιογράφους. Στο παρελθόν είχε ζητήσει περίπου συγγνώμη γιατί είπε ότι οι δημοσιογράφοι θέλουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά και επιτελείται έγκλημα από τους δημοσιογράφους. Τώρα βλέπω περί λέρας και ότι προσκληθήκαμε για να λερώσουμε μία ωραία στιγμή. Νομίζω ότι εσείς κύριε Βλάχε λερώνετε την καριέρα σας, μιλώντας έτσι. 17 Κλωστές, μία υπέροχη σειρά με αξιόλογους ανθρώπους και νομίζω ότι λερώνετε όλη αυτή τη σειρά χρησιμοποιώντας αυτό το ρήμα. Με πολλή στενοχώρια μιλώ γιατί δεν θέλω να κρίνω την υπόστασή του ως ηθοποιό, αλλά πραγματικά τι λόγια είναι αυτά;» σημείωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cylxn1d61thl)