Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μιλάει στο περιοδικό «TV 24» για την περίοδο που μετακόμισε η σειρά στον ΑΝΤ1 μετά τη διακοπή της από το OPEN, για τα συναισθήματά της εκείνες τις δύσκολες μέρες αλλά και για το αν θα υπάρξει τρίτη σεζόν.

Φαντάζομαι τα συναισθήματά σας, μέχρι να αποφασιστεί η τύχη της σειράς, θα ήταν ανάμεικτα αφού από τη μια είχατε τη χαρά σας και από την άλλη δεν ξέρατε τι μέλλει γενέσθαι. Πώς βιώσατε αυτό το διάστημα;

«Θύμωσα πολύ και απογοητεύτηκα. Είναι τελείως άγνωστο στην τηλεοπτική πραγματικότητα αλλά και σε μένα μια επιτυχημένη σειρά να κόβεται. Ήταν πολύ απότομο όλο αυτό. Η συμφωνία ήταν να γυρίσουμε 100 επεισόδια με την προσδοκία να ανανεωθούν, αλλά δεν πήραμε αυτή την παράταση. Ήταν σκληρό και άδικο, αλλά η αγάπη του κόσμου ήταν βοηθητική και λυτρωτική.

Νόμιζα ότι η σειρά μας δεν θα συνεχίσει, όμως διέψευσε τα προγνωστικά και βρήκε μια καινούρια τηλεοπτική στέγη. Πρώτη φορά στα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης αλλάζει σειρά κανάλι στο πικ της επιτυχίας και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό, γιατί σημαίνει ότι όλοι μας, από την παραγωγή μέχρι τον τελευταίο βοηθητικό ηθοποιό, κάτι κάναμε σωστά και το κάναμε με ειλικρίνεια και αγάπη. Ήταν πολύ συγκινητική η στήριξη του κοινού και είχε ως αποτέλεσμα αυτή την έκβαση», είπε η Ντάνη Γιαννακοπούλου.


Θα υπάρξει τρίτη σεζόν;

«Δεν ξέρω για πόσο θα είμαστε ακόμη μαζί με τους τηλεθεατές. Έχουμε πολλά εμπόδια να αντιμετωπίσουμε. Αλλάξαμε κανάλι, ώρα προβολής, από πέντε ημέρες την εβδομάδα παίζουμε μόνο Πέμπτη και Παρασκευή. Όλα είναι πρωτόγνωρα τώρα για μας, αλλά αυτή η σειρά έχω την αίσθηση πως ξέρει να παλεύει και να ανθίζει κόντρα στις προβλέψεις».

1-danny-giannakopoulou-erwtas-fygas-2


Μια τόσο επιτυχημένη παραγωγή θα ήταν άδικο να έχει ένα τόσο άδοξο τέλος

«Από την πρώτη στιγμή την πιστέψαμε όλοι και νιώσαμε ότι είχαμε να πούμε κάτι διαφορετικό. Αφορά μια κλασική ιστορία και είναι μια σειρά για μια αγάπη μετ' εμποδίων. Δεν είναι κάποιο ρηξικέλευθο στόρι. Σεναριακά είχε ενδιαφέρον αλλά για μένα το μεγάλο ατού του είναι ότι όσοι μαζευτήκαμε σε αυτή τη δουλειά την πιστέψαμε και καταθέσαμε κομμάτια του εαυτού μας. Έπαιζα και παίζω την Αλεξάνδρα μέσα από την ψυχή μου και ήθελα εξαρχής να πω μια ιστορία η οποία να είναι πιο προσωπική και να με αφορά. Συνδεθήκαμε όλοι οι ηθοποιοί και συντελεστές με αυτούς τους ρόλους που πλαισιώθηκαν με την εποχή και γι' αυτό έκανε επιτυχία η σειρά», ανέφερε στη συνέχεια η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

1-danny-3


Μια σειρά που κινείται στη δεκαετία του '50 και η εικόνα, σε συνδυασμό με όσο αναφέρατε, είναι γοητευτική.

«Έχει κάτι παραμυθένιο γιατί υπάρχει αυτή η χρονική απόσταση από το σήμερα, όπου δημιουργεί μια νοσταλγία. Αυτή η προσήλωση σε έναν στόχο και σε μια απόλυτη αγάπη έχει έναν ρομαντισμό και κάτι αθώο, ευγενές και αγνό που μας ελκύει», δήλωσε η Ντάνη Γιαννακοπούλου.


1-danny-4