Πριν από λίγες ημέρες η Ελευθερία Ελευθερίου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο συνεργαζόταν με τον Τριαντάφυλλο.

Το βράδυ της Τετάρτης 14/02/2024 η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τον λόγο που επέλεξε να σταματήσει αιφνιδίως τη συνεργασία της.

Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε ξαφνικά από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο


Ο λόγος που αποχώρησα ήταν μία μεγάλη μείωση που έγινε

«Δεν πήρα θέση για να πω τους κύριους λόγους για τους οποίους έχω αποχωρήσει. Νομίζω ότι μετά τη δήλωση του επιχειρηματία μπορώ να πάρω θέση και να το πω. Ο λόγος ήταν μία μεγάλη μείωση που έγινε. Θεωρώ ότι σε ένα επιτυχημένο σχήμα που ήμασταν, τον ρόλο που είχα και το έργο και τη δουλειά που έκανα, έπρεπε να πάρω μία τέτοια απόφαση με πολλή ενσυναίσθηση να αποχωρήσω και είμαι πολύ καλά με αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.


Το αφήνω πίσω και προχωράω

«Δεν είχε λήξει η σύμβαση κι αυτό ήταν που με πίκρανε κυρίως. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει συμβεί ποτέ, παρ' όλα αυτά το αφήνω πίσω και προχωράω», πρόσθεσε η Ελευθερία Ελευθερίου.


Στο βίντεο που προβλήθηκε στο «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε από την τραγουδίστρια να μειώσει και τη διάρκεια της εμφάνισής της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: