Η Άννα Μπεζάν αναφέρθηκε στο ορφανοτροφείο που μεγάλωσε, το οποίο και θεωρεί πατρικό της σπίτι, αλλά και στο αν έχει επαφές με τους γονείς της.

Το μοντέλο και ηθοποιός Άννα Μπεζάν είπε στη «Super Κατερίνα» ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τους γονείς της, μια και πέρασε δύσκολα και κακοποιητικά μαζί τους.


Οι δηλώσεις της Άννας Μπεζάν

Πιο αναλυτικά, η Άννα Μπεζάν είπε: «Έχω σβήσει τις μνήμες μέχρι να πάω στο ορφανοτροφείο θηλέων, είναι το πατρικό μου να πω αρχικά, έτσι το έχω στην καρδιά μου. Ήταν δύσκολα, αλλά δεν ήταν μίζερα. Το ζόρι μου και η κακοποιητική συμπεριφορά και όλα αυτά τα άσχημα ήταν όσο ήμουν σπίτι μου».

Όσο για τις πιο δύσκολες καταστάσεις που βίωσε ως παιδί, απάντησε η Άννα Μπεζάν: «Ένα παιδί έχει ανάγκη από πάρα πολλή αγάπη, έχει ανάγκη από αποδοχή και εγώ δεν είχα αποδοχή, δεχόμουν απόρριψη».

Τέλος, η Άννα Μπεζάν ρωτήθηκε αν έχει επαφές με τους γονείς της. Σε αυτό απάντησε: «Όχι. δεν μιλάω πια γι' αυτούς, δεν θέλω να έχω, έχω τη δική μου οικογένεια. Έχω μια πεθερά που είναι σαν μαμά μου και το λέω με πολλή αγάπη, έχω έναν άντρα που με αγαπάει πάρα πολύ και με στηρίζει, έχω ένα υπέροχο παιδί. Έχουμε φτιάξει μια οικογένεια που έχει κουμπώσει και είναι η δική μου οικογένεια».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czcd6wfusi41)