Στο εστιατόριο του πρώην συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου Φίλιππου Τσαγκρίδη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου η Δανάη Μπάρκα.

*Διαβάστε εδώ: Η Δανάη Μπάρκα με τον πρώην της Καινούργιου: Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας Φίλιππος Τσαγκρίδης σε τρυφερά τετ-α-τετ

Η παρουσιάστρια του Mega δείπνησε με την παρέα της, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς βρέθηκε δίπλα της και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, όπως αποκάλυψε με σχετικά στιγμιότυπα το tlife.gr.

Η Δανάη Μπάρκα φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχει έρθει αρκετά κοντά με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου. Οι δυο τους κάνουν αρκετή παρέα, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαν πραγματοποιήσει κοινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Κι όπως σας είχε αποκαλύψει η «ΟΝ time», οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί.

Πριν από λίγους μήνες, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είχε δώσει το «παρών» στα γενέθλια της Δανάης Μπάρκα και λίγες ημέρες μετά είχαν πραγματοποιήσει μαζί ακόμη μία κοινή έξοδο. Τότε, πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για φλερτ ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, ωστόσο το περιβάλλον του επιχειρηματία διέψευδε τις φήμες αυτές, κάνοντας λόγο για απλή φιλία. Οι κοινές τους έξοδοι όμως συνεχίζονται. Η Δανάη έφτασε στο εστιατόριο λίγο πριν από τις 22.00 και κάθισε με την παρέα της, απολαμβάνοντας το φαγητό της φανερά ευδιάθετη.

Σύμφωνα με το tlife.gr, λίγο μετά τις 23.00 η Δανάη Μπάρκα βγήκε για λίγο από το μαγαζί. Τότε, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης την πλησίασε και, χαμογελαστός, αντάλλαξε μερικά λόγια μαζί της. Λίγα λεπτά μετά, ο επιχειρηματίας μπήκε και πάλι στο εσωτερικό του μαγαζιού και στη συνέχεια ακολούθησε και η Δανάη Μπάρκα, που επέστρεψε στην παρέα της.


Ο ντόρος

Λίγες ημέρες πριν, στο εστιατόριο αυτό είχε βρεθεί και η Κατερίνα Καινούργιου, απ’ όπου είχε κάνει και σχετική ανάρτηση, την οποία όμως κατέβασε όταν κυκλοφόρησε η είδηση για την έξοδο του πρώην της με τη Δανάη Μπάρκα στην Άννα Βίσση.

Στην επίσκεψη της Δανάης στο εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Σας θυμίζω ότι όλη αυτή την εβδομάδα υπάρχει ένας τρομερός ντόρος και μια κουβέντα για το αν υπάρχει μια τρυφερή φιλία ανάμεσα στους δύο ή μια νέα σχέση που ξεκινά. Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή της Δανάης να βρεθεί εκεί μετά από μία εβδομάδα που ξέρει ότι πολλοί σχολιάζουν… να αγνοήσει τις φήμες, σημαίνει ότι είναι καλά και δεν τη νοιάζει και ότι δεν κρύβει τίποτα. Το τι συμβαίνει, αν είναι φίλοι ή κάτι άλλο ξεκινά, θα φανεί στην πορεία», πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ τόνισε για την Κατερίνα Καινούργιου: «Η Κατερίνα είναι ένα κορίτσι που τιμά το παρελθόν της, που και να χωρίσει από κάποιον, κρατά όμορφα συναισθήματα. Είναι έντιμη στις επιλογές της και στις αντιδράσεις της».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czcars5r01nl)


Η φιλία

Η Δανάη Μπάρκα γνώρισε τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μέσω της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς οι δύο παρουσιάστριες ήταν πολύ καλές φίλες. Τόσο καλές, που ούτε ο ανταγωνισμός των εκπομπών τους στάθηκε ικανός να κλονίσει τη σχέση τους, αφού και οι δύο φρόντιζαν να τονίζουν με κάθε ευκαιρία ότι η δουλειά τους είναι ανεξάρτητη από τη φιλία τους.

«Δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί μεταξύ μας. Σ’ αγαπώ, φίλη! Είσαι ξεχωριστό πλάσμα» έγραφε η Κατερίνα Καινούργιου στη Δανάη Μπάρκα. Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» έκανε repost το story και σημείωνε: «Η αγάπη υπερτερεί. Σκίσε! Σ’ αγαπώ!».

Ωστόσο, η φιλία αυτή φαίνεται ότι κλονίστηκε από έναν άνδρα, που δεν είναι άλλος από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο οποίος μετά το χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου άρχισε να βγαίνει με τη Δανάη.