Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε ο Σταμάτης Γαρδέλης, καθώς ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο μέσα από τα κρατητήρια αστυνομικού τμήματος.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί ο οικειοθελής εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

*Διαβάστε εδώ: Σταμάτης Γαρδέλης: Μιλά πρώτη φορά μέσα από την ψυχιατρική κλινική – "Εκμεταλλεύονται την ιστορία μου"

Σε επικοινωνία που είχε ο ηθοποιός με την εκπομπή «Πρωινό Σουσου» προσπάθησε να εξηγήσει σε φανερή σύγχυση, τι ακριβώς συμβαίνει, αναφέροντας μάλιστα ότι έχει και αυτοκτονικές τάσεις.
Σταμάτης Γαρδέλης: Δεν μπορώ να ηρεμήσω - Φυλακίστε με

«Τι καλά να είμαι; Δε βλέπω καλά. Από το ψυχιατρείο, τώρα εδώ, να δω πού θα είναι το επόμενο. Με κρατάνε, γιατί ζητάω να μάθω την αλήθεια και οι ερωτήσεις μου φαίνεται ότι ενοχλούν πολύ.

Σήμερα είχα μια επιτροπή εξέτασης αντιρρήσεων δασικού χάρτη. Εγώ επιμένω να λέω ότι το οικόπεδό μου δεν είναι δασικό, ο παραδίπλα που είναι εισαγγελέας δεν είναι δασικός, και ο άλλος που έχει επιχείρηση πάνω στο κύμα δεν είναι δασικός, αλλά εγώ είμαι δασικός, επιμένουν σε αυτό.

Με έχουν εξαφανίσει, με έχουν φτάσει στο όριό μου αυτά τα πράγματα. Καλύτερα εδώ μέσα στο κρατητήριο. Δεν μπορώ να ηρεμήσω. Φυλακίστε με. Δε θα με φιμώσετε με τίποτα. Ευτυχώς που έχω και κινητό εδώ μέσα και μπορώ και μιλάω. Μου έχουν πάρει όλη μου τη ζωή, όλη μου την ενέργεια, όλα μου τα λεφτά, και έρχονται να μου πάρουν και το σπίτι. Με έχουν φτάσει στο ψυχιατρείο.

Έχω φτάσει να χρωστάω 80 και 100 χιλιάδες στην εφορία για ληξιπρόθεσμες οφειλές, για ένα οικόπεδο που το πήρα, το αγόρασα, το πληρώνω και τώρα με φυλακίζουν. Ήρθε ο φάκελός μου να εξεταστεί και τον πήρε η πρόεδρος και λέει, “όχι θα πάει στη σειρά του”. Ποια σειρά; Έφτασα στο ψυχιατρείο. Έφτασα να έχω αυτοκτονικές τάσεις.

Ζήτησε τη κράτησή μου, γιατί επέμενα να δικαστώ σήμερα. Θέλω να δικαστώ, δεν παρακαλάω κανέναν. Ούτε δικηγόρους έχω. Δεν έχω δικηγόρους, δε χρειάζομαι να μου ερμηνεύσει κανείς την αλήθεια. Είμαι στο Αιγάλεω τώρα, στο αστυνομικό τμήμα. Μου στραμπούλιξαν και το χέρι. Έλεος. Ποιον έκλεψα; Το αγόρασα το οικόπεδο. Το έκλεψα και μου συμπεριφέρονται έτσι; Τώρα πρέπει να μου πάρουν και το κινητό. Θα μου πάρουν και το κινητό, είσαι ο τελευταίος που μιλάω τώρα. Τώρα πρέπει να μου πάρουν και το κινητό, ίσως επειδή φώναξα», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czfsrqljqtn5)