Συνεχίζονται οι περιπέτειες για τον Σταμάτη Γαρδέλη, καθώς ο ηθοποιός κατήγγειλε σήμερα, Πέμπτη 29/02, ότι πήγε στο νοσοκομείο, μετά την κράτησή του στο αστυνομικό τμήμα Αιγάλεω.

Εκεί, σύμφωνα με τον ίδιο, υπέστη σωματική βία από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

*Διαβάστε εδώ: Στο κρατητήριο ο Σταμάτης Γαρδέλης - "Έχω αυτοκτονικές τάσεις - Φυλακίστε με"


Σταμάτης Γαρδέλης: Πονάει ο ώμος μου, το χέρι μου

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε πως έκανε ακτινογραφία, δηλώνοντας πως του άσκησαν βία αστυνομικοί κατά την κράτησή του.

«Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Δεν είμαι καλά. Θέλω να πάω σπίτι μου. Πονάει ο ώμος μου, το χέρι μου. Χρειάζομαι λίγο χρόνο», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czhewxyy0ofl)
«Οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν βία μόνο εάν κάποιος αντισταθεί», δήλωσε με τη σειρά του ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 28/02, ο Σταμάτης Γαρδέλης, αφού αφέθηκε ελεύθερος, είχε κάνει δηλώσεις στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, όπου μίλησε αναλυτικά για την κράτησή του, αλλά και για τις εξελίξεις με το πρόστιμο του Δασαρχείου και της Πολεοδομίας για το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό.

«Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Έφεραν την αστυνομία και μου στραμπούλιξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλίξει το χέρι; Δεν κατάλαβα, γιατί; Έχω τα σημάδια της χειροπέδας εδώ. Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα αντίσταση», είπε στο T-live ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czgs4so6rb2x)