Με αφορμή τον πρώτο της μονόλογο, «Η Λεμονιά» που παρουσιάζεται στον Πολυχώρο Vault, η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή την Πέμπτη στον Alpha. Μεταξύ άλλων, δε, η γλυκιά ηθοποιός, Αλεξάνδρα Ούστα  αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της, τον ερχομό του γιου της και τα καλλιστεία.

Ειδικότερα, ηΑλεξάνδρα Ούστα τόνισε πως «έχασα την μητέρα μου πριν από 14 χρόνια και αυτή η παράσταση είναι ένας τρόπος για να συνδεθώ μαζί της. Όταν την έχασα, αισθανόμουν ότι ήμουν παιδί και ήμουν ακόμα πολύ μικρή για να χάσω την μητέρα μου. Κάθε απώλεια είναι δύσκολη όταν την βιώνεις, αλλά αυτή τη στιγμή έχει πάρει αυτή τη θέση που πρέπει να έχει μέσα στην καρδιά και στο μυαλό μου».

«Παρόλο που γεννήθηκε Φλεβάρη ο γιος μου, ο Αύγουστος είναι το καλοκαίρι στη ζωή μου! Σίγουρα είχα πει ότι θέλω τα πρώτα δύο τουλάχιστον χρόνια να μείνω μαζί του και δεν μετανιώνω. Βάπτιση δεν έχουμε κάνει και δεν είναι κάτι το οποίο συζητάμε. Αν κάποια στιγμή επιλέξει το παιδί μόνο του, ότι θέλει να το κάνει, βεβαίως και δεν θα του αντισταθούμε», είπε η Αλεξάνδρα Ούστα.

«Είχα βγει Β’ Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία το… πάλαι ποτέ! Ήμουν παιδάκι τότε και αυτό ήταν κάτι που η μητέρα μου με παρακίνησε να κάνω. Κι αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να το σκεφτώ. Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να την ζήσω για την εμπειρία. Το στέμμα το έχω ακόμα, το παίρνει καμιά φορά και ο Αύγουστος και παίζει» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Αλεξάνδρα Ούστα  στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha.