Η Ματίνα Νικολάου, η τηλεοπτική «Βάνια» από το «Καλό Μεσημεράκι» που παρουσίαζε ο Νίκος Μουτσινάς στον ΣΚΑΙ, ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Δευτέρας 04/03/2024.

Φυσικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ρόλο αυτό, και δεν απέκλεισε την επιστροφή του στην τηλεόραση.


Δείτε ακόμη - Ματίνα Νικολάου για Μουτσινά: "Περιμένω να με πάρει και να μου ανακοινώσει τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα" (Βίντεο)


Ο ρόλος της Βάνιας, υπάρχει πάντα μέσα μου

«Οι καλοί ρόλοι κρατάνε συνήθως δύο με τρία χρόνια, ο ρόλος της Βάνιας κράτησε λίγο παραπάνω και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Δεν αγχώθηκα ποτέ ότι θα στιγματιστώ από τον ρόλο της Βάνιας, υπάρχει πάντα μέσα μου», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Θέλω να κάνω θέατρο, να παίξω σε σίριαλ

«Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσα να ισορροπήσω κάνοντας κι άλλα πράγματα στο θέατρο. Οι επιλογές μας καθορίζουν την πορεία μας. Δεν έχω στο μυαλό μου να κάνω μόνο εκπομπές. Θέλω να κάνω θέατρο, να παίξω σε σίριαλ Δεν ήμουν σίγουρη γι' αυτό που πήγαινα να κάνω με τη "Βάνια", χαίρομαι που έμεινε στον κόσμο έτσι ευχάριστα. Δεν ήταν στα πλάνα μου η τηλεόραση, γνώρισα όμως τον Νίκο και με έβαλε μέσα σε αυτό. Του έχω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Εγώ είμαι πιο συντηρητική και μαζεμένη. Στην παρέα όμως έχω μία τρέλα που ο Νίκος την ανακάλυψε κι εγώ αφέθηκα», είπε στη συνέχεια η Ματίνα Νικολάου.

Το δώρο της Επιδαύρου

«Η Επίδαυρος είναι μεγάλο δώρο για έναν ηθοποιό κι εμένα μου ήρθε όταν ήμουν ακόμα στο πρώτο έτος της σχολής. Θυμάμαι πως ήταν μεγάλη ευτυχία να έρχονται οι γονείς μου να με δουν στην Επίδαυρο, ήταν πολύ σημαντικό για μένα», δηλώνει η Ματίνα Νικολάου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Πώς αντιδρά ο Νίκος Μουτσινάς, όταν του τηλεφωνεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; Απάντησε στο τηλέφωνο;