Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την απόφασή του να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.

Δείτε ακόμη - Σταύρος Ζαλμάς: «Ανήκω στους τυχερούς ηθοποιούς - Δεν αναγκάστηκα να ρίξω νερό στο κρασί μου» (Βίντεο)


Δούλευα στην τράπεζα και μπήκα κρυφά στην δραματική σχολή

1-zalmas-stavros-instagram-1
«Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι Θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, ήταν σαν να είχε πέσει βόμβα στο σπίτι. Δούλευα στην τράπεζα και μπήκα κρυφά στην δραματική σχολή. Ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση από το 1992. Θα μπορούσα να έχω κάνει τα διπλάσια σίριαλ από αυτά που έχω κάνει. Ήθελα να κάνω σωστή "χρήση" της τηλεόρασης γιατί φοβόμουν να μην "καώ". Μου πρότειναν ρόλους με λίγο πιο "περίεργους" τύπους, πιο επικίνδυνους. Έχω παρακαλέσει να κάνω κωμωδία, άλλα δεν μου το πρότειναν ποτέ», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους

«Το "Άγγιγμα ψυχής" προσπάθησα να φτιάξω μία οντότητα ιερέως, όπως θα ήθελα εγώ να είναι οι ιερείς. Ο ρόλος μου στο "Άγγιγμα ψυχής" δεν άρεσε καθόλου στην εκκλησία. Ένιωθαν ότι τους αποκαθήλωνε. Στα νιάτα μου ήμουν πολύ ωραίο παιδί. Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το "έκοψα μαχαίρι", αμέσως. Άπλωναν το χέρι τους και πιάνουν. Είπα ότι αν το ξανακάνουν θα φάνε ξύλο. Τα μίντια, μου φέρθηκαν σκληρά. Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που "βρομίζει" το επάγγελμα της δημοσιογραφίας», είπε στη συνέχεια ο Σταύρος Ζαλμάς.

Δείτε επίσης - Σταύρος Ζαλμάς: Γράφτηκαν κάποιες κτηνωδίες για εμένα - Και οι δύο μου γονείς είχαν φύγει και έτσι δεν πήραν αυτή την πίκρα (Βίντεο)

Ο Σταύρος Ζαλμάς για το δημοσίευμα που έγραφε ότι είναι φορέας του AIDS.

1-zalmas-stavros-instagram-2
«Αν συνέβαινε αυτό τώρα, θα τους είχα κάνει μήνυση και θα είχα βγάλει πολλά χρήματα. Είχε γίνει το 1994 και τότε το aids αντιμετωπιζόταν σαν “πανούκλα”», σχολίασε ο Σταύρος Ζαλμάς.


Πώς είναι σαν σύντροφος ο Σταύρος Ζαλμάς;

«Σαν σύντροφος είμαι πάρα πολύ δοτικός. Έχω ζήσει πολύ έντονα τη ζωή μου. Ποτέ δεν "έκλεισα τα ρολά". Πολλές φορές δεν εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου και έκανα λάθος, τελικά. Στον έρωτα μετράει πολύ η πρώτη εντύπωση και η αύρα που έχει κάποιος. Όσο μεγαλώνω, μαθαίνω την διαδικασία της ερωτικής σχέσης και οδηγούμαι στον έρωτα», δήλωσε κλείνοντας ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: