Η Ζιζέλ Μπούντχεν συγκινήθηκε όταν μίλησε για το διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι σε ένα teaser από τη νέα της συνέντευξη με τη διάσημη τηλεοπτική παρουσιάστρια, Ρόμπιν Ρόμπερτς.

Το μοντέλο ξέσπασε σε δάκρυα όταν η Ρόμπερτς ανέφερε πως η Ζιζέλ στο παρελθόν παρομοίασε τον χωρισμό της από τον πρώην αστέρα του NFL με τον «θάνατο ενός ονείρου». «Πώς είσαι;», ρώτησε η παρουσιάστρια το σούπερ μόντελ στο teaser για το «IMPACT x Nightline: Gisele Bündchen: Climbing the Mountain». Η ερώτηση αμέσως προκάλεσε τη συναισθηματική αντίδραση από τη 43χρονη Ζιζέλ.

«Λοιπόν, όταν το λέτε», άρχισε να απαντά η Ζιζέλ, πριν κάνει μια παύση και ξεκινήσει να δακρύζει. Στη συνέχεια, η Βραζιλιάνα καλλονή γύρισε στο πλάι μακριά από τoν φακό της κάμερας και σήκωσε το χέρι της προσπαθώντας να καλύψει το πρόσωπό της, ενώ άρχισε να κλαίει.

«Συγγνώμη παιδιά. Δεν ξέρω. Μπορώ να έχω ένα λεπτό;», είπε με τρεμάμενη φωνή. Στη συνέχεια, το τρέιλερ έδειξε τη Ρόμπερτς να αλλάζει θέμα και να ρωτάει τη Ζιζέλ σχετικά με τη συνεπιμέλεια των δύο παιδιών τους, του 14χρονου γιου τους Μπέντζαμιν και της 11χρονης Βίβιαν. «Νομίζω ότι υπάρχουν ευκολότερες μέρες από άλλες και μπορώ να ελέγχω μόνο αυτό που κάνω», είπε.

Η Ρόμπερτς αργότερα ρώτησε για την τρέχουσα ερωτική ζωή της Ζιζέλ, ρωτώντας την: «Θα ήσασταν σε θέση να ανοίξετε την καρδιά σας ξανά σε κάποιον;», στο οποίο το μοντέλο απάντησε απλά: «Χμμ». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εκεί που είναι η καρδιά μου τώρα είναι εκεί που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Ζω την αλήθεια μου και δεν απολογούμαι γι’ αυτό». Η Ζιζέλ δεν μοιράστηκε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το ειδύλλιό της με τον νέο της σύντροφο, Χοακίμ Βαλέντε, στο τρέιλερ της επερχόμενης συνέντευξης.

Ωστόσο, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ζιζέλ ανέφερε ότι από όλα όσα έχει βιώσει με τον έρωτα στο παρελθόν, την έκαναν να συνειδητοποιήσει «τι θέλει και τι δεν θέλει». Το διάσημο μοντέλο έχει μιλήσει στο παρελθόν τόσο για το διαζύγιό της όσο και για την τωρινή σχέση της με τον Μπρέιντι, αλλά ούτε η ίδια ούτε ο πρώην σύζυγός της έχουν μοιραστεί συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς οδήγησε στον χωρισμό τους.