Η Ζιζέλ μίλησε για το πώς αντιμετώπισε το τέλος του γάμου της με τον Τομ Μπρέιντι.

Ειδικότερα, σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στη βραζιλιάνικη Vogue, το 43χρονο supermodel αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίστηκε την ψυχική της υγεία κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον 46χρονο αστέρα του NFL, το οποίο οριστικοποιήθηκε τον Οκτώβριο.

«Πάντα πίστευα ότι κάθε κατάσταση, όσο δύσκολη κι αν είναι, έχει κάτι να μας διδάξει και συμβαίνει για να μας κάνει καλύτερους. Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, ειδικά όταν υπάρχουν τα Μέσα Ενημέρωσης που κάνουν εικασίες», δήλωσε η Ζιζέλ.


«Προσπάθησα να επικεντρωθώ στα παιδιά μου, την υγεία μου, τα έργα και τα όνειρά μου», επισήμανε.

Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο για 13 χρόνια, έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Benjamin Rein, 13 ετών, και τη Vivian Lake, 10 ετών.

Ο Μπρέιντι έχει ακόμα έναν γιο τον Jack, 15 ετών, από προηγούμενη σχέση.

Στη συνέντευξή της μίλησε επίσης για το πώς προσέχει να τον εαυτό της, ώστε να είναι απόλυτα υγιής.

«Υπάρχουν τρία πράγματα που θεωρώ θεμελιώδη για να αισθάνεσαι καλά: να τρως υγιεινά, να γυμνάζεσαι καθημερινά και να βρίσκεις χρόνο για να ξεκουράζεις το μυαλό και το σώμα σου», είπα χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η καλλονή από τη Βραζιλία είχε μιλήσει στο παρελθόν για τις ανθυγιεινές συνήθειες που είχε ως νεαρό μοντέλο.


Στα απομνημονεύματά της το 2018 με τίτλο Lessons: My Path to a Meaningful Life, περιέγραψε λεπτομερώς πώς στα 20 της για να αντιμετωπίσει το άγχος της κάπνιζε, έπινε ένα μπουκάλι κρασί και τρεις καφέδες καθημερινά.

Η Ζιζέλ αναφέρθηκε στο πώς έμαθε να βάζει την υγεία της πάνω απ' όλα και να αποτελεί παράδειγμα για τους άλλους στη βιομηχανία του μόντελινγκ.

«Έπρεπε να περάσω δύσκολες στιγμές, για να καταλάβω τη σημασία των υγιεινών επιλογών στη ζωή μου και είμαι πολύ χαρούμενη που το μοιράζομαι αυτό σήμερα. Δεν το βλέπω ως ευθύνη, αλλά έχω μεγάλη επιθυμία να μοιραστώ τα μαθήματά μου με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους», ανέφερε.

Εξήγησε επίσης γιατί είχε δηλώσει παλαιότερα ότι αισθάνεται καλύτερα στα 40 της χρόνια απ' ό,τι στα 20 της.

«Η ωριμότητά μου έχει φέρει μια καλύτερη αποδοχή και κατανόηση του εαυτού μου. Σήμερα καταλαβαίνω ότι η υγεία είναι ο μεγαλύτερος πλούτος μου, απαραίτητος για να έχω μια ευτυχισμένη ζωή και ενέργεια για να εκπληρώσω τα όνειρά μου», πρόσθεσε.

Παρόλο που ο γάμος του Μπρέιντι και της Ζιζέλ τελείωσε, οι δυο τους φαίνεται να έχουν διατηρήσει μια φιλική σχέση μετά τον χωρισμό.


Την Τρίτη, το μοντέλο έδειξε την υποστήριξή του στον πρώην σύζυγό της, αφού εκείνος μοιράστηκε μια ειλικρινή ανάρτηση στο Instagram.

Η Ζιζέλ άφησε ένα emoji προσευχής στην ανάρτηση του Μπρέιντι, στην οποία αναλογιζόταν τη ζωή και τις σχέσεις του, γιορτάζοντας τα 46α γενέθλιά του στην Αφρική με τη Vivian και τον Jack.