Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης το βράδυ της Τετάρτης ύστερα από έντονο πόνο στο στήθος.

Η Δέσποινα Βανδή τον μετέφερε αμέσως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να του τοποθετήσουν stent.

Σύμφωνα με το parapoltika.gr, όλα πήγαν καλά, όμως ο Βασίλης Μπισμπίκης συνέχισε να πονά, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί δυο μέρες μετά ξανά στο χειρουργείο για να του τοποθετήσουμε δύο ακόμα stend.

Αυτή τη στιγμή αναρρώνει, νιώθει καλά και θα πάρει εξιτήριο την Κυριακή.

Στο πλευρό του, εκτός από τη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή, είναι και οι γονείς του, που όταν ενημερώθηκαν έσπευσαν αμέσως κοντά από το Λουτράκι, αλλά και η αδερφή του. Όπως μας ενημέρωσαν οι θεράποντες ιατροί, ο ηθοποιός θα πρέπει να προσέχει πολύ από δω και στο εξής τη διατροφή του.


Μετά από όσα έγιναν γνωστά για την περιπέτεια του ηθοποιού, το βράδυ της Παρασκευής η Δέσποινα Βανδή έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσω Instagram, φανερά ταλαιπωρημένη, αφού τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται διαρκώς στο νοσοκομείο.

«Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό», αναφέρει στο βίντεο η Δέσποινα Βανδή.


Δείτε την ανάρτηση της Δ. Βανδή στο Instagram:

Δέσποινα Βανδή: Απαντά για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη – "Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει"


«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα άπειρα μηνύματα. Τέλος καλό, όλα καλά» έγραψε στην ανάρτηση η Δέσποινα Βανδή.

Το χρονικό της περιπέτειας της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης ένιωσε τους πρώτους πόνους στο στήθος τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, με τη Δέσποινα Βανδή να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο. Αμέσως, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, ο γνωστός ηθοποιός μπήκε στο χειρουργείο.


Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερη ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς δεν πρόκειται να πάρει εξιτήριο πριν την Κυριακή.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2024 ο Βασίλης Μπισμπίκης έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο ευχαριστώντας με Instagram story όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης.





Ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται πλέον για το εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά και το διάστημα της ανάρρωσής του εντός σπιτιού, με την Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται στο πλευρό του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: