Τη συνέντευξη που έδωσε ο Άρης Μακρής στην Κατερίνα Καινούργιου σχολίασαν στο «Happy Day», το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2024. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της τοποθετήθηκαν για τη στάση και τα λεγόμενα του νεαρού τραγουδιστή μετά τα όσα έχουν ακουστεί για το θέμα της κακοποίησης της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Δείτε ακόμη - Άρης Μακρής στην Κατερίνα Καινούργιου: "Η κοπέλα μου έχει πέσει από τα σύννεφα – Δεν είμαι εγώ ο κακοποιητής" (Βίντεο)


Δικαιούται ο Άρης Μακρής να καθαρίσει το όνομά του

«Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή τα όσα είπε ο Άρης Μακρής και τις ερωτήσεις της Κατερίνας που ήταν πολύ στοχευμένες. Το ότι δικαιούται και ο κόσμος και ο Άρης Μακρής να ακουστεί το όνομα είτε στη μία περίπτωση για να καθαρίσει το δικό του όνομα είτε για να οδηγηθεί, όπως είπε, ενώπιον των Αρχών και να λογοδοτήσει, είναι δικαίωμά του και καλά κάνει και το ζητάει» σχολίασε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εγώ έχω μία άλλη αλήθεια

«Απλά μου κάνει εντύπωση ότι είναι σαν να υπονοεί ότι όντως μπορεί να είχαμε κάποιες εντάσεις, και να έχετε πει δυο κουβέντες και δυο γαλλικά, δε φαντάζεσαι ότι ο άλλος μπορεί να σε φωτογραφίζει ως κακοποιητή. Για να λέει όμως "ότι αν εννοεί εμένα, είμαι πανέτοιμος να την αντιμετωπίσω", είναι σαν να λέει ότι "όντως μπορεί να είχαμε κάποιες εντάσεις αλλά αν αυτή τις έχει στο μυαλό της ως κακοποίηση, εγώ δεν το θυμάμαι έτσι. Έχω μία άλλη αλήθεια"» σημείωσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης - Επώνυμες Ελληνίδες που έπεσαν θύματα σωματικής κακοποίησης και βρήκαν το σθένος να το δημοσιοποιήσουν (Βίντεο - Εικόνες)

Ίσως στο μυαλό του να υπάρχουν δύο τρία γεγονότα...

«Βλέποντας το πώς τοποθετήθηκε ο Άρης Μακρής, εγώ κατάλαβα ότι ίσως στο μυαλό του νιώθει ότι υπάρχουν δύο τρία γεγονότα που μπορεί εκείνη να τα έχει νιώσει ως σημάδια πιο έντονης παραβατικής συμπεριφοράς» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του «Happy Day».

Αν είναι καθαρός γιατί δεν κάνει μήνυση;

«Να το πάω λίγο παραπέρα; Αν ο Άρης Μακρής νιώθει καθαρός και ξέρει ότι είναι καθαρός, γιατί δεν πάει αυτός στην αντίπερα όχθη να κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση; Δεν είμαι νομική σύμβουλος αλλά αν πας σε έναν δικηγόρο και πεις ότι υπάρχει αυτή η κατάσταση και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι εγώ (ο κακοποιητής), δεν ξέρω, στείλε ένα εξώδικο. Εφόσον πιστεύεις στην καθαρή σου συνείδηση και στην αθωότητά σου…», επεσήμανε λίγο αργότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Τσιμτσιλή για Μακρή: «Γιατί δεν κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση;»