Η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με έναν ειδικό σε θέματα βασιλικής οικογένειας, θα πρέπει να νιώσει συμπόνια για την Κέιτ Μίντλετον, η οποία αντιμετωπίζει μεγάλη πίεση λόγω του σκανδάλου με την επεξεργασμένη φωτογραφία, ενώ παράλληλα αναρρώνει από επέμβαση στην κοιλιακή περιοχή.

H Δούκισσα του Σάσεξ δίνει επίσης μεγάλη προσοχή στο δράμα που εκτυλίσσεται.

«Η Μέγκαν, ειδικότερα, πρέπει να νιώθει απίστευτα συγκρουσιακά για όλη την εισερχόμενη πίεση που δέχονται η Κέιτ και οι βασιλικοί, για να μην αναφέρουμε τον τρόπο με τον οποίο το Παλάτι … συνεχίζει να μπλέκει τα πράγματα σε καθημερινή βάση», δήλωσε στο Fox ο Κρίστοφερ Άντερσεν.

«Όλα έχουν ξεφύγει τόσο πολύ», είπε ο Άντερσεν.

Από τη μια πλευρά, η Μέγκαν έπρεπε να είναι συμπονετική για όλο το άγχος που περνά η Kate καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ιατρικό πρόβλημα. Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης του παλατιού δεν ήταν ποτέ περισσότερο εκτεθειμένη για αυτό που είναι: ένα πλήρες χάος, ολοκληρωτική καταστροφή».

«Όταν η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας περνάει δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο και στη συνέχεια χρειάζεται μήνες για να αναρρώσει – και όλα αυτά χωρίς καμία πραγματική εξήγηση – δεν είναι καθόλου περίεργο που θα πολλαπλασιαστούν οι θεωρίες συνωμοσίας», είπε ο Άντερσεν.

«Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς [το δράμα] που διαδραματίζεται πίσω από τα τείχη του παλατιού καθώς ο αγώνας για την εξουσία μεταξύ ανταγωνιστικών φατριών μέσα στη μοναρχία θερμαίνεται. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για τις σκοτεινές δηλώσεις του παλατιού που δεν μας λένε τίποτα ή για εκδίδοντας μια επεξεργασμένη φωτογραφία που η Κέιτ στη συνέχεια αναγκάζεται να προσπαθήσει να της εξηγήσει; Ο μηχανισμός δημοσίων σχέσεων της μοναρχίας δεν ήταν ποτέ τόσο σπουδαίος, αλλά αυτό… μπερδεύει τα πράγματα».

Πηγή: in.gr