Η Στέλλα Κονιτοπούλου και ο αδελφός της, Βαγγέλης Κoνιτόπουλος συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια στη σκηνή του «J2US» για να προσφέρουν ένα νησιώτικο γλέντι το βράδυ του Σαββάτου στο τηλεοπτικό κοινό του Alpha. Μετά την εμφάνιση τους, μάλιστα, οι δυο τραγουδιστές εξήγησαν τους λόγους της διακοπής της κοινής τους διαδρομής.

Δείτε ακόμη - Βαγγέλης Κονιτόπουλος: Η νεαρή σύζυγος - Περνούν την κόρη μου για εγγονή


Σπαστήκαμε σε 4 – 5 μπάντες

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Κoνιτόπουλος δήλωσε αρχικά στο «J2US» πως «από μια στιγμή και ύστερα τα κορίτσια, οι ανιψιές μου, γιατί δεν είναι μόνο η Στέλλα αλλά είναι και η Ελένη και η Νάσια και η Στελίνα, όπως και ο Βασίλης ο αδελφός της, όλοι έκαναν επιτυχίες και αναγνωρίστηκαν στον κόσμο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες. Ήταν πολύ δύσκολο μια ορχήστρα, μια μπάντα, να πηγαίνει σε όλη την Ελλάδα γι’ αυτό σπαστήκαμε σε 4 – 5 μπάντες και έτσι καταφέραμε να μας ακούσουν όλοι η Έλληνες σε όλη την χώρα».

Δείτε επίσης - Η Στέλλα Κονιτοπούλου εξομολογείται: Πέρασα κατάθλιψη, σκεφτόμουν ότι τελείωσα, ότι δεν έχω αξία


Ο κόσμος νόμιζε ότι είμαστε τσακωμένοι

«Να πω όμως, επειδή ήμασταν μαζί πιο πριν, ο κόσμος νόμιζε ότι είμαστε τσακωμένοι. Ο κόσμος το είχε βγάλει αυτό από μόνος του σαν τις κακές γλώσσες γιατί μας ήθελαν μαζί. Όπου πήγαινα δηλαδή, σε όποια δουλειά, μου έλεγαν: Eίστε τσακωμένη με τον θείο σας; Τσακωμένη με την ξαδέλφη σας;», ανέφερε αρχικά η Στέλλα Κονιτοπούλου.


Οφείλω να το παραδεχτώ, υπήρξαν και κάποιοι μικροεγωισμοί

«Υπήρξαν και κάποιοι μικροεγωισμοί, από την δική μου πλευρά τουλάχιστον και οφείλω να το παραδεχτώ. Είμαι όμως πολύ συγκινημένη σήμερα» υπογράμμισε, στη συνέχεια η Στέλλα Κονιτοπούλου στο νέο live του «J2US» το βράδυ του Σαββάτου 16/03/2024 στον Alpha.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: