Το νέο βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Youtube κανάλι του «Raw House» σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Breakfast@Star».

Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στην τηλεόραση και παράλληλα εξέφρασε και το παράπονό του για όλους όσοι τον αντιμετώπιζαν μειονεκτικά επειδή δεν είναι δημοσιογράφος.


Ελένη Χατζίδου: Ο κάθε άνθρωπος παίρνει τα πράγματα διαφορετικά

Η Ελένη Χατζίδου συζητώντας με του συνεργάτες της τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, σχολίασε: «Ο κάθε άνθρωπος παίρνει τα πράγματα διαφορετικά. Εσύ μπορεί να είσαι σκληρόπετση, μπορεί να μην στο έχουν κάνει, μπορεί να μην το έχεις καταλάβει, μπορεί να μην το έχεις βιώσει έτσι, ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.


1-elenh-xatzidoy-gia-kwnstantino-basalos-2

Τον έχει πληγώσει και περίμενα να το έχει ξεχάσει

«Είναι κάτι που το θυμάται και τον έχει πληγώσει και παρόλο που είναι αρκετά χρόνια στην τηλεόραση και περίμενα να το έχει ξεχάσει, είναι εδώ και το εκφράζει. Πολύ καλό παιδί είναι αλλά όταν ξεκινάς να δουλεύεις και καταλαβαίνεις τι γίνεται στα 5 χρόνια και στα 6, και είσαι τώρα στα 7… Ε! δεν είναι και τόσο… Πρέπει να πει και ευχαριστώ που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες», είπε κλείνοντας η Ελένη Χατζίδου.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: