Για το bullying που έχει υποστεί, επειδή είχε παίξει στην τηλεοπτική σειρά «Λάμψη», μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «Δύο στις 10».

*Διαβάστε εδώ: Μάριος Φραγκούλης: Η ανάρτηση μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε - ''Η ανάρρωση θα πάρει αρκετό καιρό''

Όπως εξήγησε, η συμμετοχή της στη σειρά λειτουργούσε ως ανασταλτικός παράγοντας για άλλες προτάσεις, όπως στο θέατρο.

«Ο Φώσκολος με πήρε μετά από ακρόαση, με εμπιστεύτηκε , γιατί μόλις είχα βγει από τη σχολή και άνοιξε την καριέρα μου. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα εμείς τότε, γιατί γινόταν ένα bullying τεράστιο, όταν έπαιζες στη Λάμψη. Έπεφτε το όνομά σου σε ένα θέατρο και έλεγαν “έλα τώρα, αυτή έπαιζε στη Λάμψη”. Επίσης, είχα πει σε έναν πρωταγωνιστή ότι θα ενδιαφερόμουν να παίξω μαζί του – γιατί είμαι άνθρωπος που ζητάω- και μου είπε “δεν θα γίνω εγώ κολυμβήθρα του Σιλωάμ (να ξεπλύνω τη Λάμψη)”. Δεν έμεινα πάρα πολύ στη Λάμψη. Σήμερα χαίρομαι που δεν υπάρχει αυτή η αντίληψη», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1vco5lc1jex)

«Ήταν πάρα πολλά λεφτά για πρωτοεμφανιζόμενη»

Σε παλαιότερη αναφορά της για τη σειρά του Νίκου Φώσκολου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε αναφέρει ότι έπαιρνε πολύ υψηλή αμοιβή.

«Εγώ θα σου πω τη δική μου άποψη. Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη και έπαιρνα λεφτά –για την περίοδο εκείνη- συγκλονιστικά. Για τα δεδομένα; Πρωτοεμφανιζόμενη; Τι να σου πω τώρα… Έπαιρνα 600.000 δραχμές τον μήνα. Ήταν πάρα πολλά λεφτά για πρωτοεμφανιζόμενη», είχε πει.