Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η μίνι απόδραση στην Ύδρα και οι προετοιμασίες του γάμου της με τον Γιάννη Καραβασάνη (Εικόνες)
Ανάμεσα σε GNTM και τις ρομαντικές προετοιμασίες για τον γάμο της
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε στην Ύδρα για λίγες στιγμές χαλάρωσης εν μέσω γυρισμάτων για το GNTM, ενώ παράλληλα οργανώνει τον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη.
Ανάμεσα σε εντατικά γυρίσματα και τηλεοπτικές υποχρεώσεις, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Το επιτυχημένο μοντέλο και παρουσιάστρια του GNTM ταξίδεψε για μία ημέρα στην Ύδρα, συνδυάζοντας χαλάρωση και προετοιμασίες για την πιο ρομαντική στιγμή της ζωής της: τον γάμο της.
Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να είναι γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όμως η ίδια ξέρει πώς να βρίσκει μικρές ευκαιρίες για χαλάρωση. Με τα εντατικά γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM να τρέχουν σε φουλ ρυθμούς, εκμεταλλεύτηκε το κυριακάτικο ρεπό της για μια σύντομη αλλά απολαυστική εξόρμηση. Προορισμός της ήταν η Ύδρα, όπου πέρασε τη μέρα της απολαμβάνοντας μπάνιο, καλό φαγητό και λίγες στιγμές ξεκούρασης, μακριά από τις απαιτήσεις των τηλεοπτικών πλατό.
Οι προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη
Και μπορεί τα επαγγελματικά της να βρίσκονται σε δημιουργική έξαρση, όμως εξίσου δημιουργική φαίνεται πως είναι και η προσωπική της ζωή. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παράλληλα με τα γυρίσματα, οργανώνει τις λεπτομέρειες του γάμου της με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη. Η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και πλέον προσπαθεί να μοιράσει τον χρόνο της ανάμεσα σε fitting ρούχων, τηλεοπτικές υποχρεώσεις και ρομαντικά σχέδια.