Η Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάρο - Φωτογραφίες με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις κόρες τους (Εικόνες)
Καλοκαιρινές διακοπές στην Πάρο με την οικογένεια Τανιμανίδη
Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις κόρες τους. Δείτε φωτογραφίες με μαγιό, στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακές περιπέτειες στα στενά του νησιού.
Το καλοκαίρι συνεχίζεται με χαλαρές, οικογενειακές στιγμές για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη. Το ζευγάρι, μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, βρίσκεται στην Πάρο, απολαμβάνοντας τη θάλασσα, τον ήλιο και την ανεμελιά του Αιγαίου. Η Χριστίνα, όπως συνηθίζει, μοιράστηκε φωτογραφίες από τις διακοπές τους με τους διαδικτυακούς της φίλους, προσφέροντας μια ματιά στις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές της οικογένειας στο κυκλαδίτικο νησί.
Στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής ηρεμίας απολαμβάνουν αυτές τις ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, οι οποίοι βρίσκονται στην Πάρο μαζί με τις δίδυμες κόρες τους. Το ζευγάρι έχει επιλέξει το κυκλαδίτικο νησί για τις φετινές του διακοπές και φαίνεται να απολαμβάνει κάθε λεπτό.
Το φωτογραφικό άλμπουμ της Χριστίνας Μπόμπα
Η Χριστίνα Μπόμπα, ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα καλοκαιρινό φωτογραφικό άλμπουμ από την Πάρο. Στις εικόνες που ανάρτησε στο Instagram, απεικονίζονται χαλαρές οικογενειακές στιγμές, βουτιές, χαμόγελα και παιχνίδια με τις κόρες τους.
Μία συλλογή μαγιό που δεν περνά απαρατήρητη
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι εμφανίσεις της με μαγιό. Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε μέρος της εντυπωσιακής της συλλογής, η οποία περιλαμβάνει τόσο ολόσωμα όσο και μπικίνι, όλα σε κομψές γραμμές που αναδεικνύουν τη σιλουέτα και τις αναλογίες της.
Ο Σάκης Τανιμανίδης και οι κόρες στο πλευρό της
Το άλμπουμ της δεν θα μπορούσε να είναι πλήρες χωρίς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ο Σάκης Τανιμανίδης ποζάρει χαμογελαστός και χαλαρός, ενώ οι δίδυμες κόρες τους εμφανίζονται σε τρυφερά στιγμιότυπα με τους γονείς τους, αποτυπώνοντας το οικογενειακό δέσιμο.
Μικρές προκλήσεις σε νησιώτικα στενά
Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, δεν έλειψαν και οι χιουμοριστικές στιγμές. Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε μέσω ανάρτησης ότι χρειάστηκε να καθοδηγήσει τον Σάκη Τανιμανίδη στα στενά σοκάκια της Πάρου, καθώς εκείνος προσπαθούσε να… κουμαντάρει το μεγάλο τζιπ της οικογένειας. Το περιστατικό προστέθηκε στο φωτογραφικό υλικό με χιούμορ και αυθεντικότητα.