Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την απλότητα στη ζωή του: Δεν έχω επενδύσει σε καταθέσεις στις τράπεζες, μπορώ να ζήσω με τα απαραίτητα
Δεν εξαρτώμαι από την τεχνολογία, είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλά με ειλικρίνεια για τη σχέση του με το χρήμα, εξηγώντας γιατί η οικονομική ασφάλεια δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα στη ζωή του

Διαβάστε: Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Το θέατρο είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι - Το χρήμα δεν υπήρξε ποτέ προτεραιότητά μου"
«Δεν θέλω σε επτά χρόνια να μην μπορώ να περπατήσω»
«Η ηθοποιία είναι η ίδια μας η ζωή και, αν την κάνεις πολλά χρόνια, γίνεται δεύτερη φύση. Πολλοί άνθρωποι με ρωτάνε αν κουράζομαι. Πλέον, στη ζωή μου έχω βάλει και το γυμναστήριο, κάνω βάρη. Πίστευα ότι αν έβαζα στο πρόγραμμα τη γυμναστική, θα κουραζόμουν πιο πολύ. Κι όμως, ξεκουράζομαι. Είμαι 63 ετών, σε επτά χρόνια γίνομαι εβδομήντα. Δεν θέλω σε επτά χρόνια να μην μπορώ να περπατήσω ή να έχω πρόβλημα με τη μέση μου. Τα σκηνικά χιλιόμετρα που κάνουμε, είναι περίπου σαν του τενίστα. Δεν το καταλαβαίνεις, όταν είσαι δύο ώρες όρθιος επί σκηνής και πηγαινοέρχεσαι, πόσα χιλιόμετρα κάνεις», ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
Ο ηθοποιός μίλησε με υπερηφάνεια για την επιτυχία της παράστασης «Ο θάνατος του εμποράκου», τονίζοντας ότι η απήχηση του κοινού δεν έρχεται ποτέ τυχαία: «Δεν είναι τυχαίο ότι ήμασταν δύο χρόνια στο θέατρο Ζίνα, έξι εβδομάδες Θεσσαλονίκη, μία εβδομάδα Κύπρο και τώρα πανελλαδική περιοδεία. Δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Κάτι αρέσει, κάποιοι θεατές μπορούνε να μας ακολουθήσουν μόνο αν τους αρέσει το προϊόν μας».
«Πραγματικά μπορώ να ζήσω και με τα λίγα»
Μιλώντας για τη στάση του απέναντι στα χρήματα και τις επενδύσεις, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω επενδύσει στην προσωπική μου ζωή με τη γυναίκα μου και στην τέχνη μου. Δεν έχω επενδύσει σε καταθέσεις στις τράπεζες. Όταν μπορώ και έχω τα χρήματα, αγοράζω κάτι ακριβό, γιατί πραγματικά μπορώ να ζήσω και με τα λίγα». Στην ίδια συνέντευξη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τη σημασία που έχει για εκείνον η μελέτη και η αποσύνδεση από την τεχνολογία: «Μακάρι να ξαναγυρίσουμε στη μελέτη των βιβλίων. Το έχω παρατηρήσει και σε μένα. Όταν μπαίνω μέσα στις μελέτες, αυτομάτως αρχίζω και ταξιδεύω και φτιάχνω δικές μου εικόνες. Δεν έχω καμία τεχνολογία να μου πλασάρει κάποια εικόνα, αυτό με ηρεμεί. Δεν εξαρτώμαι από την τεχνολογία».