Λουκία Παπαδάκη: "Η απώλεια της μαμάς μου ήταν η ανταλλαγή μιας ζωής που έφυγε και μιας ζωής που ήρθε, γιατί τότε γέννησα τον γιο μου" (Βίντεο)
Τι ανέφερε η ηθοποιός
Η ηθοποιός, Λουκία Παπαδάκη, μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, κάνοντας λόγο για ανταλλαγή μίας ζωής που έφυγε και μίας ζωής που ήλθε με τη γέννηση του γιου της
Η γνωστή ηθοποιός, Λουκία Παπαδάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η απώλεια της μητέρας της ήταν η ανταλλαγή μιας ζωής που έφυγε και μιας ζωής που ήρθε, γιατί τότε γέννησα τον γιο της.
Όταν γέννησα το γιο μου, έμεινα συνειδητά για πέντε χρόνια εκτός θεάτρου
Η Λουκία Παπαδάκη, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Star, είπε ότι «το πιο ενδιαφέρον πλάσμα στον πλανήτη είναι ο εαυτός μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι της κλειδαρότρυπας. Ο έρωτας ήταν πάντα καλοδεχούμενος στη ζωή μου. Δεν έχω ερωτευτεί τόσο ώστε να αφήσω την καριέρα μου. Ένας αληθινός έρωτας δεν έχει ανταλλάγματα», για να προσθέσει ότι «η απώλεια της μαμάς μου ήταν η ανταλλαγή μιας ζωής που έφυγε και μιας ζωής που ήρθε, γιατί τότε γέννησα τον γιο μου. Όταν γέννησα το γιο μου, έμεινα συνειδητά για πέντε χρόνια εκτός θεάτρου. Όταν πήγε 14, επέστρεψα στην πλήρη δράση, δεν ήταν θυσία».
Τα πρωινά του σήμερα δεν έχουν την αίγλη και τα χρήματα που είχαν παλιά
Αναφερόμενη στην εμφάνιση, η ηθοποιός είπε ότι «η καλή εμφάνιση είναι δώρο και τίποτα άλλο. Σε αυτή τη δουλειά δεν μας νοιάζει πώς είναι κάποιος, γιατί πάνω στη σκηνή και ο πιο άσχημος είναι θεός». Παράλληλα, μιλώντας για την τηλεόραση τόνισε ότι «τα πρωινά του σήμερα δεν έχουν την αίγλη που είχαν τα παλιά, τότε υπήρχε γκλαμουριά και πολλά χρήματα».
En