Νίκος Πολυδερόπουλος: Πρώτο καλοκαίρι μαζί με τη Βαλάσια Συμιακού και τον γιο τους - Οι διακοπές τους στην Μύκονο (Εικόνες)
Δείτε τα στιγμιότυπα
Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές στη Μύκονο για τον Νίκο Πολυδερόπουλο και τη Βαλάσια Συμιακού μαζί με τον μικρό τους πρίγκιπα
Το πιο ξεχωριστό, γεμάτο συναισθήματα και ανεπανάληπτες στιγμές καλοκαίρι της ζωής τους έζησαν φέτος ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η Βαλασία Συμιακού, καθώς ήταν το πρώτο που απολαύσαν αγκαλιά με τον καρπό του έρωτά τους. Ο ερχομός του μόλις 7 μηνών γιου τους άλλαξε παντελώς τις προτεραιότητές τους και γέμισε την καθημερινότητά τους με απέραντη ευτυχία, με το αγαπημένο ζευγάρι να επιλέγει τη Μύκονο για μέρος των θερινών του διακοπών, δημιουργώντας τις πρώτες ανεκτίμητες οικογενειακές αναμνήσεις πλάι στο κύμα.
Πολυδερόπουλος & Συμιακού: Ξέγνοιαστες στιγμές στη σκιά και οικογενειακή θαλπωρή
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια σε χαλαρές στιγμές σε κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού των ανέμων. Προστατεύοντας τον μικρό τους πρίγκιπα από τον καλοκαιρινό ήλιο, ο ηθοποιός και η σύντροφός του παρέμειναν στις ξαπλώστρες κάτω από τη σκιά, έχοντας στραμμένη όλη τους την προσοχή και τη φροντίδα στο μωρό.
Τρυφερά χάδια και αγκαλιές από τον Νίκο Πολυδερόπουλο
Ιδιαίτερα προστατευτικός και τρυφερός, ο Νίκος Πολυδερόπουλος δεν σταμάτησε να κρατά στην αγκαλιά του τον μικρό, χαρίζοντάς του τρυφερά φιλιά στο κεφαλάκι. Το ζευγάρι έδειχνε πιο ευτυχισμένο και ερωτευμένο από ποτέ, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό αυτής της νέας καθημερινότητας ως γονείς.
En