Νίκος Πολυδερόπουλος: Απολαμβάνει παιχνίδια με τον γιο του στο κρεβάτι - Η αγκαλιά που τα αλλάζει όλα, έγραψε (Βίντεο)
Ο ηθοποιός έγινε πατέρας για πρώτη φορά πριν από επτά μήνες
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος φωτογραφίζεται σε στιγμές παιχνιδιού με τον γιο του, περιγράφοντας με μία μόνο φράση την αλλαγή στη ζωή του
Νίκος Πολυδερόπουλος: Τα παιχνίδια στο κρεβάτι και οι γκριμάτσες
Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ιδιαίτερα τρυφερό και παιχνιδιάρικο βίντεο με πρωταγωνιστή τον μόλις επτά μηνών γιο του. Στο σχετικό κλιπ, ο Νίκος Πολυδερόπουλος φαίνεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι, κρατώντας τον μικρό ψηλά στον αέρα. Με πλατύ χαμόγελο και γεμάτος ενθουσιασμό, κάνει διάφορες αστείες γκριμάτσες για να τον διασκεδάσει, χαρίζοντας στους ακολούθους του μια εικόνα γεμάτη ζεστασιά και αγνή πατρική αγάπη.
«Η αγκαλιά που τα αλλάζει όλα»
Τη δημοσίευσή του συνόδευε η συγκινητική φράση «η αγκαλιά που τα αλλάζει όλα», ενώ ως μουσική υπόκρουση επέλεξε το τραγούδι «Everything Hallelujah» του Justin Bieber. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η σύντροφός του υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί στις 29 Ιανουαρίου, ολοκληρώνοντας με τον ομορφότερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία. Μάλιστα, δύο ημέρες αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου, ο ηθοποιός είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα στους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τα social media.
Όπως ήταν φυσικό, το νέο αυτό βίντεο συγκέντρωσε μέσα σε ελάχιστα λεπτά χιλιάδες προβολές, likes και αποθεωτικά σχόλια από θαυμαστές και συναδέλφους, οι οποίοι «έλιωσαν» βλέποντας τις μοναδικές στιγμές επικοινωνίας ανάμεσα στον πατέρα και τον γιο του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
En