Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
yctfen7zi37t4usvwtwz
Lifestyle

Βαγγέλης Περρής: «Ο Γιώργος Λιάγκας ξεπερνούσε πολλές φορές τα όρια» (vids)

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΕΔΩ» ήταν ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Late Night». «Τις θεωρώ ερωτήσεις που δεν πρέπει να βγαίνουν στην τηλεόραση. Σε αυτό το πράγμα είμαι κάθετος».

«Στο κομμάτι των συνεντεύξεων, ο Γιώργος ξεπερνούσε πολλές φορές τα όρια. Είναι οι συνεντεύξεις που εμένα προσωπικά με δυσαρεστούν. Δεν μπορώ να ακούω ερωτήσεις σε μια μητέρα "αν ο πατέρας δίνει τη διατροφή", το θεωρώ ότι είναι απαράδεκτη ερώτηση.

Και αν βγαίνει κάποιος και λέει ότι "εμένα με ενδιαφέρουν τα παιδιά" και μετά η επόμενη ερώτηση είναι "αν το παιδί έχει προβλήματα με τη νέα του μαμά" και "αν νιώθει άσχημα επειδή ο μπαμπάς δεν πληρώνει τη διατροφή" τις θεωρώ ερωτήσεις που δεν πρέπει να βγαίνουν στην τηλεόραση. Σε αυτό το πράγμα είμαι κάθετος», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε όλα όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής για τον Γιώργο Λιάγκα στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ο Βαγγέλης Περρής όμως δεν άφησε τον Γιώργο Λιάγκα, και σε άλλη εκπομπή, όταν υποστήριξε ότι δεν είναι χιουμορίστας. O καυστικός Βαγγέλης Περρής κάθισε στον καναπέ του «dot» και μίλησε για όλα: Γιατί περιμένει να αρχίσει το «Survivor 2», γιατί δεν θεωρεί τον Γιώργο Λιάγκα χιουμορίστα και άλλα πολλά.