Έρχεται για να αναστατώσει τα βράδια μας, όπως φαίνεται και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το «Secret» λίγο πριν από την πρεμιέρα της Δευτέρας! O λόγος για το «Game of love», που δεν αποτελεί ένα συνηθισμένο τηλεοπτικό παιχνίδι, καθώς συμμετέχουν 14 άνδρες και γυναίκες έτοιμοι για όλα, «στο παιχνίδι σχέσεων», με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο χρηματικής αξίας 30.000 ευρώ.

Οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις πολλές. Αποστολές, ραντεβού, κάθε λογής αποδράσεις, φλερτ και ερωτισμός στο φουλ. Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 υποστηρίζουν ότι δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο στην ελληνική τηλεόραση. Κι αυτό γιατί... ξεπερνά τα όρια. Ο ερωτισμός κυριαρχεί και οι εικόνες που θα προβληθούν θα είναι τολμηρές. Ήδη στα πρώτα γυρίσματα, τα οποία και θα προβληθούν τις επόμενες ημέρες, οι τηλεθεατές θα πάρουν μια γεύση από τις καυτές σκηνές που θα ακολουθήσουν.

Το «Game of love» αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1, καθώς είναι ένα ριάλιτι χωρίς όρια. Οι άνδρες και οι γυναίκες που συμμετέχουν, μετά τις απαραίτητες συνεντεύξεις, Δοκιμασίε ς, προκλήσει ς και ερωτικές σκηνές που κόβουν την ανάσα με έπαθλο 30.000 ευρώ Το «S» στο «Game of love», το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1, που θα ταράξει τα νερά της prime time έδειξαν πως δεν έχουν φραγμούς και θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν.

Αλλά και για να περάσουν καλά. Γιατί δεν είναι μόνο το χρηματικό έπαθλο ή η αναγνωρισιμότη τα που θα κερδίσουν… Εχουν δείξει ότι θέλουν να φλερτάρουν και -για τί όχι να ερωτευτούν. Στο Ναύπλιο, όπου γίνονται τα γυρίσματα, σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις, οι παίκτες έχουν αρχίσει να έρχονται κοντά.

Οι τηλεθεατές θα δουν τη Δευτέρα στις 21:00 (και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη) το πρώτο επεισόδιο, όμως ήδη έχουν γυριστεί αρκετά. Μέσα στα οποία, όπως ανακάλυψε το «Secret», που ταξίδεψε μέχρι εκεί, υπήρξε έντονος ερωτισμός. Κάτι καθόλου δύσκολο, γιατί για πρώτη φορά σε ριάλιτι τα αγόρια δεν χωρίζονται από τα κορίτσια στον ύπνο. Σημειώνεται ότι -έπειτα από κλήρωση που έγινε επελέγησαν τα ζευγά ρια που θα μοιραστούν το ίδιο κρεβάτι, με ό,τι αυτό σημαίνει, καθώς ανάμεσά τους υπάρχουν 3-4 αληθινά ζευγάρια, που έχουν πολύχρονη σχέση. Επίσης, θα υπάρξουν γυναίκες που θα βγουν από τα όριά τους (είναι έτοιμες ακόμα και για... ξύλο), με τη ζήλια να κυριαρχεί, ενώ άντρες πρωταγωνιστούν σε... σκληρές σκηνές, καθώς πιστεύ ουν πως η σύντροφός τους φλερτάρει με κάποιον παίκτη.

Οι ερωτικές σκηνές κορυφώνονται στο τζακούζι, ενώ τα γυμνά κορμιά θα φιγουράρουν σε κάθε επεισόδιο, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη των τηλεθεατών. Οσο για τον σκοπό των παικτών; Να αποπλανήσουν ο ένας τον άλλον και να μαντέψουν ποιοι είναι οι singles, ώστε την ημέρα της ψηφοφορίας να ψηφίσουν όλοι μυστικά ποιοι πιστεύουν πως είναι ζευγάρι. Στο τέλος ο παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος, θα σηκώνει το ζευγάρι με τις περισσότερες ψήφους και, αν στα αλήθεια έχουν σχέση, θα επιλέγουν εκείνοι ποιος από τους δύο θα αποχωρήσει.  

Δημοσιεύθηκε στο SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, Σάββατο 5 Μαΐου 2018