Με την ατάκα «η Αμανατίδου δεν κάνει να μοντέλο» να ακούγεται σχεδόν σε κάθε επεισόδιο δια στόματος Μέγκι, Μικαέλας ή Εύης, η κόντρα δεν έχει τέλος, φαίνεται, όμως, πως οι τηλεθεατές τόσο καιρό αγνοούσαμε κάτι: Η κόντρα αυτή δεν ξεκίνησε μέσα στο παιχνίδι.

Αυτό ακριβώς αποκάλυψε η δημοσιογράφος Τζώρτζια Γεωργίου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», η οποία βρίσκεται συχνά στα παρασκήνια του ριάλιτι μοντέλων και μαθαίνει πολλά από τα«μυστικά» του σπιτιού.
Σύμφωνα με όσα είπε, πρωταγωνίστριες της κόντρας αυτής είναι η Άννα με την Εύη Ιωαννίδου κι αυτό διότι η Αμανατίδου φέρεται να αποτέλεσε τον λόγο που η Ιωαννίδου έχασε τη δουλειά της!

Τι ειπώθηκε;

«Μιλάμε για την Εύη Ιωαννίδου και την Άννα Αμανατίδου και κατ’ επέκταση την Μέγκι. Ουσιαστικά η Εύη και η Άννα Αμανατίδου, γνωρίζονται από πριν, από τη Θεσσαλονίκη. Στην Θεσσαλονίκη λοιπόν, είχε συμβεί ένα περιστατικό που μου το έχουν περιγράψει τα κορίτσια. Η Εύη δούλευε σε ένα μαγαζί ως υποδοχή και κάποια στιγμή -δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη- διώχνουν την Εύη και φέρνουν στη θέση της την Άννα Αμανατίδου. Η Μέγκι ήρθε ουσιαστικά πιο κοντά με την Εύη κι άρχισε σιγά σιγά αυτή η κόντρα να εξελίσσεται» αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Να λοιπόν γιατί η Αμανατίδου δεν κάνει για μοντέλο: