'Ενα ζωντανό ραδιοφωνικό ταξίδι, αντάξιο της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, θα έχει ο Αντώνης Πρέκας στα έκτακτα "Ημερολόγια καταστρώματος" της 8ης Ιουνίου (1 με 3 το μεσημέρι στα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1) με τον "ποιητή της μελωδίας", τον Γιώργο Κριμιζάκη. Ο συνθέτης, θα παίξει ο ίδιος με το πιάνο του στο στούντιο κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και θα αφηγηθεί άγνωστα περιστατικά της ζωή τους , αναφερόμενος στα πρόσωπα και τις "αξίες που τον αξίωσαν" να έχει μια πολύχρονη και πολυσήμαντη σταδιοδρομία στο ελληνικό τραγούδι, που ξεπερνά τα πενήντα χρόνια.

Έχοντας συνεργαστεί με στιχουργούς όπως η Σώτια Τσώτου, ο Γιάννης Κακουλίδης και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος,. με τραγουδιστές όπως η Μαρινέλα, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Μαίρη Λίντα, η Καίτη Χωματά, η Ρένα Κουμιώτη, ο Μιχάλης Βιολάρης, ο Γιάννης Πετρόπουλος και ο Νίκος Νομικός, αλλά και πολυδιάστατους καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Μαρίνος και ο Χάρρυ Κλυνν το ταξίδι μαζί του προβλέπεται συναρπαστικό.

Μια μουσική πανδαισία που ξεκινά από το "θρυλικό" "Είναι νωρίς για δάκρυα Στέλλα",το "Τι Λωζάνη τι Κοζάνη", το "Ας πούμε αν θες", το "Αγαπιόμασταν" την "Μαρία των βράχων" , την "Δροσοσταλιά μου"και το ¨Δεν υπάρχει πόνος", περνά από τα "εμβληματικά" σατιρικά τραγούδια του Γιώργου Μαρίνου και του Χάρρυ Κλυνν (Τελεβιζιόν,Ουγκαγκα μπουμ κ.α) και φτάνει στο σήμερα.

Στο στούντιο θα τον συνοδεύει με την φωνή της Πέρσα Σέργη.