Το Mega συνεχίζει και εμπλουτίζει την ταινιοθήκη του με νέες ταινίες δράσης και επιλογές για όλη την οικογένεια σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση, με διάσημους πρωταγωνιστές και πολυσυζητημένα blockbusters που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Για άλλη μια εβδομάδα η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου  το Mega Cinema έρχεται με αγαπημένα έργα από τον αμερικάνικο κινηματογράφο, για μικρούς και μεγάλους.

 Την Κυριακή και τελευταία ημέρα των αποκριών, στις 14:00 το μεσημέρι οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την απολαυστική μαύρη κωμωδία «Goosebumps 2: Στοιχειωμένο Χάλοουϊν» σε σκηνοθεσία Άρι Σάντελ και πρωταγωνιστές τους: Μάντισον Ίσμαν, Γουέντι ΜακΛίντον-Κάβεϊ, Κρις Παρνέλ και Τζέρεμι Ρέι Τέιλορ.

 Η ταινία αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Κουίν, που αποτελείται από την έφηβη Σάρα, τον μικρότερο αδερφό της Σόνι και την μητέρα τους Κάθι σε ένα σκηνικό γεμάτο τρομακτικά, συναρπαστικά και αστεία γεγονότα.

 Ο Σόνι και ο συμμαθητής του, είναι οι καλύτεροι φίλοι και έχουν κερδίσει τον τίτλο των «Junk Brothers», αφού μαζεύουν πράγματα που κάποιοι θέλουν απλά να ξεφορτωθούν. Η μοίρα, δυστυχώς τους οδηγεί κατευθείαν στο μονοπάτι του Σλάπι, ενός χαρακτήρα από το αδημοσίευτο βιβλίο Goosebumps και η περιπέτεια ξεκινά.

 Παράλληλα την ίδια ημέρα στις 21:00 στο Mega Cinema θα προβληθεί η κλασσική αμερικάνικη ταινία «S.W.A.T-Επίλεκτη ομάδα κρούσης», μια ταινία γεμάτη ένταση, καταιγιστική δράση και άφθονη αδρεναλίνη σε σκηνοθεσία Κλάρκ Τσόνσον.

 Το συγκεκριμένο έργο είναι βασισμένο στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του 1975, αλλά η μοναδική της ομοιότητα ως προς αυτήν είναι τα ονόματα των τεσσάρων βασικών χαρακτήρων. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Κόλιν Φάρελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ελ Ελ Κουλ Τζέι, Μπράιαν Βαν Χόλτ, Ολιβιέ Μαρτίνεζ,

 Ένας βετεράνος αστυνομικός αναλαμβάνει δράση στην αστυνομία του Λος Άντζελες και αποφασίζει να δημιουργήσει την δική του επίλεκτη ομάδα, επιλέγοντας και εκπαιδεύοντας τους καλύτερους αστυνομικούς της πόλης. Μετά από εβδομάδες απαιτητικής φυσικής άσκησης η νέα ομάδα SWAT αναλαμβάνει δράση.

 Η πρώτη της αποστολή δεν θα είναι εύκολη, αφού ένας διαβόητος έμπορος ναρκωτικών, προσφέρει μια δωρεά 100 εκατομμυρίων δολαρίων σε οποιονδήποτε καταφέρει να τον απαλλάξει από την αστυνομική κράτηση, η ομάδα θα έχει να αντιμετωπίσει τους αδίστακτους κυνηγούς της αμοιβής. Και στις 01:30 μετά τα μεσάνυχτα ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εισβάλει στο Μεγάλο κανάλι με την ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Ο Ταξιτζής», που τον καθιέρωσε στο Χόλυγουντ.  Μαζί του παράλληλα συμπρωταγωνιστούν οι: Σίμπιλ Σέπαρντ, Τζόντι Φόστερ, 'Αλμπερτ Μπρουκς, Χάρβεϊ Καϊτέλ και Λίοναρντ Χάρις.

 Η ταινία προτάθηκε για ‘Οσκαρ: καλύτερης ταινίας, Ά ανδρικού ρόλου (Ρόμπερτ Ντε Νίρο), Β γυναικείου ρόλου (Τζόντι Φόστερ) και πρωτότυπου σεναρίου. Ο Τράβις Μπικλ, ένας μοναχικός τύπος, εργάζεται ως ταξιτζής τη νύχτα στους δρόμους του Μανχάταν. Οι προσπάθειές του να βγει μαζί με τη γοητευτική Μπέτσι, μια υπάλληλο που εργάζεται στο πολιτικό γραφείο του υποψήφιου για το αξίωμα του Προέδρου Παλεντάιν, ναυαγούν αφού αυτός την απομακρύνει χωρίς να το θέλει από κοντά του. Μια σειρά όμως από περίεργους επιβάτες και η συνάντησή του με την δωδεκάχρονη πόρνη ‘Αιρις και τον προστάτη της Σπορτ ενισχύει την πίστη του ότι ο κόσμος είναι σάπιος.

*Όπως δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά