Ίλιγγο προκαλούν οι αμοιβές που προσφέρει στους «Διάσημους» παίκτες το φετινό «Survivor». Κάποιοι μάλιστα δεν διστάζουν να παρομοιάζουν τις συγκεκριμένες αμοιβές με λαχείο που έπεσε απρόσμενα στα χέρια κάποιων εγχώριων celebrities. Και μάλιστα σε μια περίοδο που η πανδημία του κορωνοϊού έχει κλείσει τα πάντα και πιθανότατα θα ήταν χωρίς δουλειά. Όσα τους προσφέρει λοιπόν αυτήν τη στιγμή ο Ατζούν είναι «μάννα εξ ουρανού», μετά τα πολλά μερόνυχτα πείνας και κακουχιών που βιώνουν στην εξωτική Καραϊβική.

Οι φετινοί «survivors» βρίσκονται ήδη 12 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο (ενώ εμείς παρακολουθούμε τα επεισόδια της 11ης εβδομάδας) και το πλάνο του Ατζούν προβλέπει ότι θα παραμείνουν -όσοι τα καταφέρουν βέβαια- άλλες 16 εβδομάδες. Και μπορεί οι «Μαχητές» που έχουν χωριστεί σε «κόκκινους» και «μπλε» να ιδρώνουν πολύ περισσότερο και με πολύ λιγότερα για τη… φανέλα που έχει γίνει στην κυριολεξία μαύρη από τους στίβους μάχης, όμως οι celebrities βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να αυξάνονται.

Ο πιο τυχερός; Το θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών, ο «Ντάφυ», κατά κόσμον Τριαντάφυλλος, που λέγεται πως είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης με αμοιβή 6.000 ευρώ εβδομαδιαίως. Σύμφωνα με τις φήμες, έχει εισπράξει μέχρι στιγμής 66.000 ευρώ, ενώ εάν έφτανε στον τελικό, μαζί με το έπαθλο των 100.000 ευρώ, θα έφευγε πλουσιότερος κατά 256.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υψηλότερα αμειβόμενη παίκτρια του φετινού «Survivor» ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη, με 6.500 ευρώ εβδομαδιαίως. Στις 10 εβδομάδες που παρέμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης αποχώρησε με τους τραπεζικούς της λογαριασμούς αυξημένους κατά 65.000 ευρώ!

Πολύ ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Αλέξης Παππάς, με 5.500 ευρώ αμοιβή την εβδομάδα, άρα έχει στην τσέπη κάτι περισσότερο από 60.000 ευρώ, ενώ ακριβώς ίδιο είναι και το κασέ του Πάνου Καλλίδη, που έχει κι αυτός αποχωρήσει οικειοθελώς μάλιστα από το «Survivor». Μία κατηγορία πιο κάτω είναι η Άννα-Μαρία Βέλλη και η Ελευθερία Ελευθερίου, οι οποίες με αμοιβή 4.000 ευρώ την εβδομάδα έχουν εισπράξει μέχρι σήμερα 44.000 ευρώ η καθεμία. Λίγο πιο κάτω ο Γιώργος Κοψιδάς, με αμοιβή 3.500 ευρώ την εβδομάδα, άρα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής κάτι λιγότερο από 40.000 ευρώ. Και όσοι συνεχίσουν θα δουν φυσικά τους λογαριασμούς τους να αβγατίζουν…


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 18 Μαρτίου