Πυρετωδώς συνεχίζεται η προετοιμασία του «Survivor All Star», με τον ΣΚΑΪ να ευελπιστεί σε σημαντική ανάκαμψη στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι υπόσχεται υψηλές τηλεθεάσεις όπως αποκαλύπτουν οι ρήτρες τηλεθέασης που έχει βάλει ο ΣΚΑΪ με την εταιρεία παραγωγής. Ταυτόχρονα, για πρώτη φορά θα μπει και εξτρά ρήτρα που εκτοξεύει το κόστος στα ύψη σε περίπτωση που υπάρξει επιτυχία ανάλογη του πρώτου «Survivor».

Σύμφωνα με πληροφορίες, εάν το reality κινηθεί στα ποσοστά των προηγούμενων χρόνων, τότε το κόστος θα είναι το ίδιο με τις προηγούμενες χρονιές. Συγκεκριμένα, το μέσο κόστος ενός επεισοδίου για τηλεθέαση έως 20% ορίζεται στις 100.000 ευρώ.

Από κει και πέρα όμως, για κάθε μονάδα τηλεθέασης που θα υπερβαίνει το 20%, το κόστος επεισοδίου θα αυξάνεται κατά 4.000 ευρώ. Ο Τούρκος παραγωγός όμως προβλέπει θρίαμβο του «Survivor All Star».

Ρήτρα

Για το λόγο αυτό στη ρήτρα υπάρχει όρος αν η τηλεθέαση πιάσει και ξεπεράσει το 40% το κόστος θα εκτοξευτεί στα 200.000 ευρώ το επεισόδιο! Συνολικά, το κόστος της φετινής παραγωγής ξεκινάει από τα 12 εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να ανέβει μέχρι και τα 14,4 εκατομμύρια. Η παραγωγή αναμένεται να αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο στις 2 Ιανουαρίου.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα On Time.