Μετά τις απογοητευτικές τηλεθεάσεις του πρώτου μισού της σεζόν για τον ΣΚΑΪ, τώρα όλο το βάρος πέφτει και πάλι στο «Survivor», καθώς στο κανάλι θεωρούν πως σε μια πολύ δύσκολη χρονιά η επιστροφή του reality επιβίωσης θα καταφέρει να σταθεί με πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης απέναντι στον ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ πιέζει τον Ατζούν Ιλίτζαλι, ώστε το «All Star Survivor» να ξεκινήσει όσο το δυνατόν συντομότερα - ακόμα και πριν από τις 15 Δεκεμβρίου.

Μια προοπτική όμως που μοιάζει σχεδόν αδύνατη για πολλούς λόγους. Μέχρι στιγμής η παραγωγή έχει αποσπάσει κάποια σημαντικά «ναι» από πρώην παίκτες, υπάρχουν όμως και αρνητικές απαντήσεις, με σημαντικότερη αυτή του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Γι’ αυτό και το σενάριο που εξετάζεται εκ νέου είναι να βγει στον «αέρα» μεικτό «Survivor» με τη συμμετοχή παικτών από τους προηγούμενους κύκλους, αλλά παράλληλα και την είσοδο νέων παικτών, διάσημων και μη. Ένα ακόμη σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι -με μικρότερες, όμως, πιθανότητες- είναι ένα «All Star Survivor» τρίμηνης διάρκειας και αμέσως μετά να ακολουθήσει νέος κύκλος του reality στην κλασική του μορφή. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν πάντως το αργότερο μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 19/10