Αυτό τον μήνα στο Cook Magazine που κυκλοφορεί το Σάββατο 05.06 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά, ο νέος Έλληνας Masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς ένα τεύχος γεμάτο καλοκαιρινές συνταγές!

Απολαύστε σπιτικά, αγνά παγωτά, με κλασικές αλλά και ιδιαίτερες γεύσεις! Παγωτό με φυστικοβουτυρο, με πεπόνι, με πράσινο τσάι, με espresso και απολαυστικό σορμπέ καρπούζι! Φτιάξτε ακόμη νόστιμες, μικρές αλλά πολύ χορταστικές συνταγές! Spicy κεφτεδάκια, μαριναρισμένες φτερουγες φουρνου, πικάντικες γαρίδες, κεφτεδάκια σε σάλτσα από κρεμμύδια, κοπανάκια γλασαρισμένα με σπιτική bbq σως και πολλές άλλες μικρές αλλά πολύ γευστικές μπουκιές! Δοκιμάστε επίσης εκπληκτικές συνταγές για όσπρια σε καλοκαιρινούς συνδυασμούς με φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά, σαλάτα με φρέσκα αμπελοφάσουλα, ρεβυθοσαλάτα με αβοκάντο, φακές σαλάτα με πορτοκάλι!

Με το Cook Mazagine Ιουνίου οι βραδιές μπροστά στην τηλεόραση γίνονται ακόμη πιο ιδιαίτερες με τα γνωστά «βρώμικα» του γηπέδου! Μπουκιές με λουκάνικο και ξινολάχανο, πίτα ατομική με τομάτα,τυρί και σαλάμι, Burger χωρίς μπιφτέκι, hot dog τυλιχτό με bacon! Ακόμη, μάθετε να φτιάχνετε καλοκαιρινά δροσερά κοκτέιλ για να εντυπωσιάσετε την παρέα σας! Tequila sunrise, Aperol Spritz, Mojito, Cuba libre, Cocktail τσίπουρου και ούζο με ανανά! Τέλος μην χάσετε τις πρωτότυπες συνταγές με το τσάι που... τρώγεται! Δημιουργήστε με τη πασίγνωστη τροφή αντιοξειδωτικές «βόμβες» υγείας όπως αφράτα pancakes, energy balls, σοκολατάκια με καρύδα και cookies με σοκολάτα