Τα Παρά-πρωινά μας
Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
gntm_stylianos
Media

GNTM: Αποχώρησε o Στυλιανός – Τα κλάματα της Όλγας, τα φιλιά και τα «σ’αγαπώ»

Δύσκολη αποχώρηση με δυο φαβορί στο bottom 2

Στο νέο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Δευτέρας, οι παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια νέα δοκιμασία αποχώρησης. Συγκεκριμένα, τα επίδοξα μοντέλα οδηγήθηκαν σε ένα κτήμα και αντίκρισαν ότι το σετ είχε τοποθετηθεί κάτω από το νερό.

Η underwater φωτογράφηση είχε να κάνει με τον αποχωρισμό και τρία συναισθήματα, που αυτός φέρνει μαζί του. Ένα άγαλμα σε κλίμακα 2:1 τοποθετήθηκε στην κινηματογραφική πισίνα και συμβόλιζε το στοιχείο, που έπρεπε να αποχωριστούν οι παίκτες, καθώς πόζαραν  για τον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας, όλα τα αγόρια και τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Ωστόσο, ένα από τα οκτώ μοντέλα δεν ενθουσίασε την κριτική επιτροπή με την απόδοσή του, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το GNTM.

Στο «bottom 2» βρέθηκαν δύο από τα φαβορί του διαγωνισμού, ο Στυλιανός και η Αγάπη.

Τελικά, ο Στυλιανός ήταν εκείνος, που είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή που στεναχωρήθηκε περισσότερο για την αποχώρηση του Στυλιανού, ήταν η σύντροφός του Όλγα, που μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν μπορώ χωρίς εσένα», έλεγε η Όλγα στον Στυλιανό μην μπορώντας να πιστέψει πως αποχωρεί ο αγαπημένος της. 

Μάλιστα, τη στιγμή που η κοπέλα μιλούσε στην κάμερα και έλεγε πως θα προχωρήσει στο ριάλιτι μόδας χωρίς τον σύντροφό της, ο Κύπριος παίκτης εισέβαλε για να την παρηγορήσει.

Οι δύο τους αντάλλαξαν και ένα τρυφερό φιλί στο στόμα και είπε ο ένας στον άλλον: «Σ αγαπώ».