Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 μίλησε η Βούλα Πατουλίδου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο ριάλιτι της Φάρμας.

Συγκεκριμένα, η Βούλα Πατουλίδου, η οποία έχει συνεργαστεί μάλιστα, στο παρελθόν μαζί του, εξέφρασε την αντίθεσή της με τη συμμετοχή του, υποστηρίζοντας πως δεν είναι καθόλου αυθόρμητος.

«Ναι μεν, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι αυθόρμητος, αλλά πολλές συμπεριφορές ήταν δρομολογημένες και στοχευμένες. Το να ανέβω στο άλογο και να κάνω τον Ζορό, δεν είναι αυθόρμητο. Στον αυθορμητισμό πρέπει να δώσουμε τον όρο που δίνει και ο Μπαμπινιώτης. Δεν είναι κάτι που έχεις προγραμματίσει να κάνεις, επειδή ξέρεις ότι θα έχεις απήχηση», δήλωσε αρχικά.

Εν συνεχεία, ανέφερε πως επειδή γνωρίζει προσωπικά τον κύριο Ψωμιάδη, ξέρει ότι είναι ένας άνθρωπος με βαθιά αγάπη για τον συνάνθρωπο και τον συνεργάτη, όμως τόνισε πως καμιά φορά η αγάπη του κόσμου μπορεί να σε παρασύρει.

«Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο υπάρχει ο Παναγιώτης. Επειδή έχω συνεργαστεί μαζί του, ξέρω ότι έχει πολύ καλά στοιχεία. Με ζορίζει όμως, να τον δω στη Φάρμα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο