Ο Νίκος Μακρόπουλος, ο γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής, έκανε μια αναδρομή στην πολύχρονη καριέρα του και μας θύμισε μεγάλες επιτυχίες του με τις οποίες έχουμε χορέψει κι έχουμε ερωτευτεί, όπως τα «Πού είσαι», «Θα περνάω καλά», «Τα έχω όλα», «Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα», «Καινούργια πρεμιέρα», «Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης». Ακόμα, ερμήνευσε το νέο του τραγούδι «Έχω έρωτα μαζί σου» σε στίχους και μουσική του Βασίλη Δήμα.

Στο «Σπίτι με το MEGA», ο Νίκος Μακρόπουλος συνάντησε για πρώτη φορά επί σκηνής την Άντζελα Δημητρίου, τη «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού. Οι δύο ερμηνευτές, που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στο λαϊκό ρεπερτόριο, παρουσίασαν μία σειρά από ντουέτα-έκπληξη με αξεπέραστες, διαχρονικές επιτυχίες.

Μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο τραγούδησαν επίσης οι φίλοι του: Stan Αντιπαριώτης, Βασίλης Δήμας, Γιάννης Κρητικός και ο BΟ, βάζοντας ο καθένας το δικό του χρώμα από διαφορετικά είδη μουσικής. Τη βραδιά παρουσίασε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

O Νίκος Μακρόπουλος ξεκίνησε τα νταουέτα με ένα υπέροχο τραγούδι, καθώς ο Σταν βγήκε στη σκηνή και τραγούδησαν παρέα το «Άμα δεις τα παιδιά».


Ο Νίκος Μακρόπουλος τραγούδησε αποκλειστικά το ολοκαίνουργιο κομμάτι του «Έχω έρωτα μαζί σου»!

Σειρά στα ντουέτα πήρε η ανεπανάληπτη Άντζελα Δημητρίου που τραγούδγησε το «Ναι» μαζί με τον οικοδεσπότη, Νίκο Μακρόπουλο