Οι παρουσιαστές του backstage του «Χ Factor», Κατερίνα Λιόλιου και Ηλίας Μπόγδανος, βρέθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησαν με την Ελένη Μενεγάκη για τη συμμετοχή τους στο πιο επιδραστικό μουσικό talent show, που έρχεται στο MEGA. 
 

Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πως αρχικά ήταν πολύ αγχωμένη για τον νέο της ρόλο, ωστόσο στην πορεία απέβαλε το άγχος. Από τη μεριά του, ο Ηλίας Μπόγδανος, δήλωσε πως χάρηκε πολύ για τη συμμετοχή του αλλά και ιδιαίτερα για τη συνεργασία του με την Κατερίνα, την οποία εκτιμά πολύ. 

Για το «Χ Factor» του MEGA η Κατερίνα Λιόλιου έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι το έπαθλο για τον νικητή είναι 150.000 ευρώ, καθώς και ότι για πρώτη φορά επιβραβεύεται με χρηματικό έπαθλο, 50.000 ευρώ, και ο δεύτερος νικητής. 

Ο  Ηλίας Μπόγδανος  δήλωσε πως ταιριάζει και σε εκείνον και στην Κατερίνα Λιόλιου ο ρόλος των παρουσιαστών του backstage, καθώς μοιράζονται την αγωνία με τους διαγωνιζόμενους και παράλληλα προσπαθούν να τους εμψυχώνουν. 

«Βλέπουμε απίστευτα ταλέντα, με πολλή όρεξη, στα οποία το «Χ Factor» δίνει “βήμα”», συμπλήρωσε ο  Ηλίας Μπόγδανος. 

Στη συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές μίλησαν για την κριτική επιτροπή, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι απίστευτοι όλοι!».