Έντονα πολιορκείται αυτή την περίοδο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τον ΣΚΑΪ μετά τη λήξη του διετούς συμβολαίου της με τον Alpha.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αν και το μοντέλο έχει δεχθεί πρόταση και από τον ΑΝΤ1, το πιθανότερο σενάριο είναι να καταλήξει στον ΣΚΑΪ, όπου είχε άλλωστε δεχθεί πρόταση και πριν από δύο χρόνια, όταν η μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου έκλεισε στην κριτική επιτροπή του «Μy Style Rocks».

Η πρόταση τώρα είναι αρκετά διευρυμένη και περιλαμβάνει πολλά σκέλη: Την παρουσίαση καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής ή την παρουσίαση ψυχαγωγικής εκπομπής τα Σαββατοκύριακα ή ακόμη και την παρουσίαση του νέου reality του σταθμού «The Love Island». Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί εάν τελικά η παρουσιάστρια θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι του Φαλήρου, οπότε και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, της «ON time» όσον αφορά στον Alpha, το θέμα είχε ξεκαθαρίσει αρκετά νωρίτερα με το κανάλι να έχει ενημερώσει την παρουσιάστρια πως αποδεσμεύεται στο τέλος του συμβολαίου της.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 12 Μαϊου 2022