Έπειτα από ένα συναρπαστικό ταξίδι 6,5 μηνών στον Άγιο Δομίνικο, γεμάτο στιγμές αγωνίας, πείνας, χαράς και συγκίνησης, το Survivor έφτασε στο τέλος του, με τον Στάθη Σχίζα να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής.

Η βραδιά του μεγάλου τελικού μεταδόθηκε live από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι και ανέδειξε τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος προέκυψε από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, που ψήφισε θετικά για τον πιο αγαπημένο παίκτη.

Έπειτα από μήνες δυσκολιών και αντίξοων συνθηκών, νικητής του φετινού Survivor και του επάθλου των 100.000 ευρώ αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας!

Η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή

Στο άκουσμα του ονόματός του, ο Στάθης Σχίζας έμεινε άφωνος, μην μπορώντας να πιστέψει το αποτέλεσμα! Ενθουσιάστηκε, συγκινήθηκε και φάνηκε ιδιαίτερα έκπληκτος, ενώ γονάτισε στο κέντρο της σκηνής και στη συνέχεια όλοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν.

Στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως θα προσφέρει μέρος του επάθλου στα παιδιά με καρκίνο.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης ήταν οι δύο φιναλίστ του τελικού του Survivor 2022, έπειτα από τον αποκλεισμό της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον ημιτελικό την προηγούμενη μέρα.

Οι δύο παίκτες, οι οποίοι είχαν μπει στο παιχνίδι μερικές βδομάδες αργότερα από τους πρώτους συμμετέχοντες, κατάφεραν να αντέξουν την πείνα και τις δύσκολες συνθήκες και να φτάσουν μέχρι το τέλος αυτού του ταξιδιού.

Τα highlights της βραδιάς