Αυτή τη φορά μπήκε στο στόχαστρο και του BBC. Συγκεκριμένα, το BBC Sport συγκέντρωσε κάποια tweets που έχει κάνει και έγραψε ένα ειρωνικό post για τον 23χρονο τενίστα, λέγοντας: «Ο τελευταίος Έλληνας φιλόσοφος».

Το ίδιο και χειρότερα αντιδρούν και τα social media, που πάλι πήραν φωτιά, με σχόλια, ειρωνείες και χλευασμό. Οι γνωστοί «τιποτάδες», οι πληκτρολόγοι της καφετέριας, ευκαιρία ψάχνουν να επιτεθούν στον Έλληνα πρωταθλητή για κάποιες αναρτήσεις του.

ΟΚ, παιδιά, ο Τσιτσιπάς είναι εκτός τόπου και χρόνου, ο Τσιτσιπάς λέει μπούρδες, ο Τσιτσιπάς λέει ό,τι του κατέβη… Χτυπάτε τον αλύπητα. Αλλωστε, είναι ο μοναδικός 23χρονος στα social που λέει και αναρτά βλακείες.

«Σκίστε τον»!

Και ξέρεις κάτι; Εμένα δεν με νοιάζει αν ο Τσιτσιπάς είναι στο Ντουμπάι ή στο Μαλιμπού, αν κάνει τις βουτιές του και αδιαφορεί για τα προβλήματα του κόσμου ή τον πόλεμο. Μη σου πω ότι προτιμώ τον Τσιτσιπά από μερικούς τύπους σοβαροφανείς, που κάνουν ότι δήθεν λυπούνται για τα θύματα του πολέμου, μόνο και μόνο για να δείξουν ότι έχουν ενσυναίσθηση. Και ξέρεις ακόμα κάτι; Το γεγονός ότι μπορεί όντως να σε λυπεί το γεγονός του πολέμου δεν σημαίνει ότι παύεις να χαμογελάς, να ζεις τη ζωή σου, να κάνεις αστεία ή να αισθάνεσαι ωραία με κάποιες στιγμές της καθημερινής σου ζωής. Η ενσυναίσθηση είναι κάτι που βρίσκεται μέσα σου, σε συνδέει με κάτι, αλλά δεν γίνεται και εμμονή.

Ας τα πούμε μία φορά ωμά τα πράγματα... Μπορείτε άνετα και εσείς και το BBC να κράζετε τον Τσιτσιπά, αλλά σας παρακαλώ να γράφετε επίσης ότι είναι ένα παιδί 23 ετών, ένας καταξιωμένος αθλητής, που για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού τένις βρέθηκε στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης. Είναι γνωστό ότι ως λαός μισούμε τον διπλανό μας όταν πετυχαίνει κάτι.
Αφού λοιπόν δεν έχετε να κάνετε κάτι καλύτερο στη μίζερη ζωή σας, χτυπάτε τον, και εκείνος θα συνεχίσει να θριαμβεύει, να κερδίζει εκατομμύρια και να κάνει διακοπές στο Μαλιμπού…