Ολοκληρώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεργασία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον ΣΚΑΪ μετά την ολοκλήρωση του «Love Island».

Το reality της αγάπης συνεχίζει να καταγράφει χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης παρά τις «τονωτικές ενέσεις» που επιχειρήθηκαν με την είσοδο νέων παικτών. Η αρχική επιθυμία του ΣΚΑΪ ήταν η άμεση διακοπή του προγράμματος, ωστόσο μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με τη μητρική εταιρεία παραγωγής, ITV Studios Global Entertainment, αποφασίστηκε μια ενδιάμεση λύση, με τα γυρίσματα να ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και τον τελικό να προβάλλεται το αργότερο στα μέσα Νοεμβρίου.

Ο ΣΚΑΪ δεν επιθυμούσε την οριστική ρήξη με την εταιρεία καθώς έχει και τα δικαιώματα του «I am celebrity get me out of here» και τα έχει δώσει στο κανάλι του Φαλήρου, προκειμένου το reality να βγει στον «αέρα» την επόμενη σεζόν με εκτελεστικό παραγωγό τον Ατζούν Ιλίτζαλι. Ο Τούρκος παραγωγός όσον αφορά στα δικά του προγράμματα, «Τhe Voice», «Survivor» αλλά και «My Style Rocks», είναι ιδιαίτερα παρεμβατικός σε ό,τι έχει να κάνει με την επιλογή των συνεργατών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαμηνύσει ήδη στον ΣΚΑΪ πως δεν θέλει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην παρουσίαση του παιχνιδιού μόδας, όποτε κι αν αυτό βγει στον «αέρα».

Η Παπαγεωργίου είχε συζητήσει το ενδεχόμενο να είναι αυτή η νέα παρουσιάστρια του «My Style Rocks», ωστόσο οι σερί αποτυχίες που καταγράφει στα προγράμματα που έχει παρουσιάσει μετά το «GNTM» («Pop Up», «Style me up» και τώρα «Love Island») οδηγούν και τον ΣΚΑΪ στην απόφαση να μη συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών μετά το τέλος του reality της αγάπης. Άλλωστε το συμβόλαιο που έχει υπογράψει η Παπαγεωργίου με τον ΣΚΑΪ είναι αποκλειστικά για την παρουσίαση του «Love Island» και δεν υπάρχει καμία περαιτέρω δέσμευση μετά από την ολοκλήρωσή του.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 21/10