Εκτός της εκπομπής «Σήμερα» κι εκτός ΣΚΑΪ γενικότερα βρίσκεται πλέον η Ντόρα Κουτροκόη. Μάλιστα, στη δημοσιογράφο ζητήθηκε να σταματήσει χθες τη συνεργασία, δίχως να της δοθεί η δυνατότητα να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές. Μέσα από το «Happy Day» και την Ευάννα Ζουμπούρογλου, η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε έξω από τα δόντια για τον ΣΚΑΪ, τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Πώς ξεκίνησε η ιστορία 

«Την περασμένη Παρασκευή έμαθα ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε, γιατί τους 2-3 μήνες της συνεργασίας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε ήταν στην αρχή, όταν ξεκίνησε η εκπομπή, τις πρώτες κιόλας δύο μέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Ήταν απόφαση του σταθμού, την οποία ακολούθησα.

Δεν έχω πάρει σαφή απάντηση

Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τη διοίκηση του σταθμού ότι σταματάω. Για ποιο λόγο ήταν η ερώτησή μου, δεν μπορώ να πω ότι έχω πάρει σαφή απάντηση. Δεν μας βγήκε αυτό ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας ίσως.

Δεν υπήρξε ούτε σύσταση ούτε σύσκεψη ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί η εκπομπή πάει καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ούτε υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς και σχέσης μεταξύ των παρουσιαστών», είπε η Ντόρα Κουτροκόη και συνέχισε:

«Η σχέση μου με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος, θεωρώ ότι δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση.

Σήμερα το απόγευμα μου ανακοινώθηκε ότι αύριο δεν θα είμαι στην εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος, ούτε ως προς το κανάλι ούτε ως προς τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ότι η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου».

«Θα αποχαιρετήσω τους τηλεθεατές μέσα από το "Happy Day", γιατί μέσα από τον ΣΚΑΪ δεν θα τα καταφέρω», κατέληξε η Ντόρα Κουτροκόη.


«Σήμερα»: Χωρίς την Κουτροκόη η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ

Τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο πως η Ντόρα Κουτροκόη αποχωρεί τόσο από το «Σήμερα» όσο και από τον ΣΚΑΪ επιβεβαίωσαν στην έναρξη της εκπομπής τους σήμερα ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος.

«Είμαστε οι δυο μας σήμερα», ανέφεραν στο ξεκίνημα της εκπομπής οι δύο δημοσιογράφοι.

«Παρατηρείτε πως είμαστε οι δυο μας σήμερα εδώ. Η συνάδελφός μας Ντόρα Κουτροκόη δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής.

Έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία με την εκπομπή. Να της ευχηθούμε τα καλύτερα. Και φυσικά την ευχαριστούμε για το διάστημα που ήταν εδώ. Η φιλία ούτως ή άλλως υπάρχει», είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Οικονόμου.


Γιατί αποχώρησε η Ντόρα Κουτροκόη

Χθες η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το «Happy Day» είπε πως η Ντόρα Κουτροκόη αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ ύστερα από απόφαση της διοίκησης του σταθμού. Η Ντόρα Κουτροκόη έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, ωστόσο φαίνεται ότι δεν έδεσε τηλεοπτικά με τους δύο συναδέλφους της.


Σε επικοινωνία που είχε χθες μαζί της η Έλενα Πολυκάρπου, η Ντόρα Κουτροκόη αρκέστηκε σε μία λιτή τοποθέτηση. «Προς το παρόν, δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι σας πει η διοίκηση. Αύριο έχω εκπομπή», είπε η Ντόρα Κουτροκόη. Ωστόσο, τελικά δεν εμφανίστηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: