Η εκπομπή «Σήμερα» έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 06:00 το πρωί στον ΣΚΑΙ και ο Δημήτρης Οικονόμου υποδέχτηκε τους δύο νέους του συνεργάτες.

Ο Άκης Παυλόπουλος, ο οποίος είναι στην πρωινή ζώνη του σταθμού από τις 05:00 το πρωί, και η Ντόρα Κουτροκόη πήραν θέση δίπλα του και όλοι μαζί καλημέρισαν τους τηλεθεατές.

«Καλημέρα σε όλους, καλώς ήρθαμε. Καλώς σας βρήκαμε. Καλώς ήρθατε κι εσείς. Καλώς ήρθαν και τα παιδιά εδώ», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Καλή σεζόν να έχουμε. Καλώς σας βρήκαμε Δημήτρη», απάντησαν οι δύο δημοσιογράφοι με τη σειρά τους.

Στη συνέχεια όμως, ο Δημήτρης Οικονόμου ξάφνιασε τους συνεργάτες του, καθώς έκανε μια αναφορά στην παλαιότερη συνεργασία τους στο OPEN, η οποία είχε τελειώσει.

«Εσείς οι δύο ρε παιδιά είχατε πάρει διαζύγιο κάποια στιγμή», είπε ο δημοσιογράφος. Μετά τα πρώτα αμήχανα χαμόγελα, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη απάντησαν: «Πήραμε μια ανάσα. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά και είπαμε να κάνουμε ένα break».

«Το πάω στην κουμπαριά ρε παιδιά, ότι σας έφερα εγώ και πάω να κάνω τον κουμπάρο. Αν σας βγαίνει κι εσάς δηλαδή», εξήγησε ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: