Η Ντόρα Κουτροκόη αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», την οποία συμπαρουσίαζε με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Η Ντόρα Κουτροκόη, όπως δήλωσε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day», ενώ περίμενε ότι θα αποχαιρετούσε σήμερα τους τηλεθεατές, χθες το απόγευμα της ανακοινώθηκε ότι δεν θα είναι στην εκπομπή.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος άφησε αιχμές τόσο για το κανάλι όσο και για τη στάση που τήρησαν οι δύο συνάδελφοί της.

«Μου ανακοίνωσαν την περασμένη Παρασκευή ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε, η αλήθεια είναι, γιατί τους 2-3 μήνες συνεργασίας μας δεν υπήρχαν ζητήματα. Στην αρχή, όταν ξεκίνησε η εκπομπή, από τις πρώτες κιόλας δύο ημέρες μού ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Κάτι που επίσης με ξάφνιασε, ωστόσο ήταν μια απόφαση του σταθμού, που ακολούθησα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Με αφορμή τις δηλώσεις της, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να σχολιάσει την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Αμήχανο… Σε όποιον χώρο κι αν βρίσκεσαι και απομακρύνεσαι, είτε με τη θέλησή σου είτε χωρίς, είναι δύσκολο, μπορεί να είναι και σκληρό. Δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς, ειδικά αν είναι μπροστά από τις κάμερες. Όταν ξεριζώνεις ένα μέλος από μια παρέα, γιατί η τηλεόραση παρέα είναι. Αν είχε γίνει με τον κατάλληλο, σωστό και ευαίσθητο τρόπο, δεν θα υπήρχε και αυτή η αντίδραση από την Ντόρα Κουτροκόη», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του «Πάμε, Δανάη».

«Φαντάζομαι ότι θα έγινε λίγο απότομα και άκομψα. Να καταλάβουμε όλοι ότι γύρω μας έχουμε ανθρώπους και όχι προϊόντα», τόνισε η Δανάη Μπάρκα.