Σχεδόν µία ώρα έµεινε στα γραφεία του Alpha στη Λυκόβρυση ο Αλέξης Τσίπρας µετά το τέλος της συνέντευξης που παραχώρησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού την περασµένη Τρίτη.

Εχοντας στη µία πλευρά του την εκπρόσωπο Τύπου, Πόπη Τσαπανίδου, και στην άλλη τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάµπη Παπαδάκη, ο αρχηγός της αξιωµατικής αντιπολίτευσης είχε την ευκαιρία να µιλήσει µε πολύ κόσµο για τις επικείµενες εκλογές και όχι µόνο.

Η πλέον σηµαντική από τις εν λόγω συνοµιλίες ήταν εκείνη µε τον ισχυρό άνδρα του µιντιακού οµίλου της οικογένειας Βαρδινογιάννη, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, Πάνο Κυριακόπουλο, µε τον οποίο κουβέντιασαν για αρκετή ώρα. Επίσης συζήτησε µε τη διευθύντρια ειδήσεων του σταθµού, Αρτέµιδα ∆ήµου, καθώς και µε µια σειρά από συντάκτες, κυρίως πολιτικούς, αλλά και παρουσιαστές.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι η παρουσία του Μπάµπη Παπαδάκη σχολιάστηκε ιδιαιτέρως για πολλούς λόγους, καθώς µε την άφιξη της Πόπης Τσαπανίδου στην Κουµουνδούρου ο ίδιος όχι µόνο δεν υποβαθµίστηκε, αλλά ο ρόλος του έγινε πιο σηµαντικός, καθώς έχει στον νου του -εκτός των άλλων- και το κοµµάτι της γενικότερης προσαρµογής και µερικής καθοδήγησης της Πόπης Τσαπανίδου στον νέο, απαιτητικό ρόλο της.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 18/2