Μη χάσετε το σπουδαίο έργο του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, Το Όνειρο ενός γελοίου | Λευκές Νύχτες, εκτάκτως την Παρασκευή 24 Μαρτίου με την ΟΝ Time Σαββατοκύριακο

Η ΟΝ Time Σαββατοκύριακο σας προσφέρει κάθε εβδομάδα αριστουργήματα των κορυφαίων συγγραφέων της κλασικής λογοτεχνίας σε πολυτελή, πολυσέλιδη έκδοση!

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Φίοντορ Ντοστογιέφσκι

Εμίλ Ζολά

Ονορέ ντε Μπαλζάκ

Λέων Τολστόι

Χάινριχ Χάινε

& πολλοί ακόμα

Μη χάσετε εκτάκτως την Παρασκευή 24 Μαρτίου με την ΟΝ Time Σαββατοκύριακο, το πρώτο βιβλίο:

ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΥ | ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ

Το Όνειρο ενός Γελοίου, θεωρείται ως το “σπουδαίο διαμαντάκι” του Ντοστογιέφσκι και της Παγκόσμιας Κλασικής Λογοτεχνίας. Μιλάει για έναν άνθρωπο βαθιά μελαγχολικό, που έχοντας χάσει το νόημα της ζωής, αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Τη νύχτα που ετοιμάζεται να το κάνει, αποκοιμιέται. Κι όταν ξυπνάει λέει: «Δεν βαριέσαι, ας ήταν όνειρο. Σημασία έχει ότι αυτό το όνειρο μου φανέρωσε την Αλήθεια…»

Οι Λευκές Νύχτες, “ατμοσφαιρικό” διήγημα που κυκλοφόρησε και μεταφράστηκε σ’ όλο τον κόσμο, έγινε τηλεοπτικό και κινηματογραφικό έργο και θριάμβευσε με Βισκόντι, Μαρία Σελ και Μαστρογιάννι, παίχτηκε και στην Ελλάδα.

Δύο “όνειρα” του πολύ μεγάλου Ντοστογιέφσκι, σάς παρουσιάζει η έκδοσή μας αυτή, σε μια πρότυπη σειρά από βιβλία-πυλώνες της Παγκόσμιας Κλασικής Λογοτεχνίας.