Στις 17 Ιουλίου είναι προγραµµατισµένο να ξεκινήσουν στον ΣΚΑΪ οι αναπληρώσεις των παρουσιαστών στις ενηµερωτικές εκποµπές µε φόντο τις διακοπές του καλοκαιριού.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο επικεφαλής του τοµέα ειδήσεων και ενηµέρωσης, Βασίλης Παπαδρόσος, έχει ήδη εκπονήσει το σχετικό πλάνο, στη λογική του rotation των προηγούµενων ετών.

Ως εκ τούτου, αναµένεται να αξιοποιηθούν µια σειρά από πρόσωπα του πολιτικού, οικονοµικού και ελεύθερου ρεπορτάζ, όπως ο Σταύρος Ιωαννίδης, η Αρτεµις Μάντη, ο Αντώνης Κρητικός, η Ελενα Λάσκαρη, η Πηνελόπη Γκάλιου κ.ά.

Επιστροφή

Στο µεταξύ, µε φόντο την επισηµοποίηση της επιστροφής των «Αταίριαστων» στη ζώνη 10-12, έχουν ξεκινήσει ήδη οι παράλληλες διαδικασίες για την ενίσχυση της εκποµπής των Ντσούνου και Κούτρα, «Αταίριαστοι», τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και περιεχοµένου. Μεταξύ άλλων, εξετάζεται το ενδεχόµενο µόνιµης παρουσίας ενός ή δύο δηµοσιογράφων, στο πρότυπο της περίπτωσης της Δέσποινας Βλεπάκη.

Στόχος είναι να επιστρέψει το δηµοσιογραφικό δίδυµο στα δεδοµένα των παλαιότερων ετών, τουλάχιστον στο σύνολο του κοινού, µε τις πινελιές να αφορούν περισσότερο την αύξηση των ερεισµάτων τους στο κοινό 18-54.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 17 Ιουνίου 2023.