Ένα νέο τρέιλερ προβάλλεται από τον σταθμό και είναι ό,τι πιο απολαυστικό έχουμε δει! Η Ελεονώρα Μελέτη πηγαίνει σε μια χαρτορίχτρα για να μάθει τα μελλούμενα σχετικά με την εκπομπή της.

Η χαρτορίχτρα, η οποία είναι η Δέσποινα Πολυκανδρίτου, που την είδαμε στον ρόλο της Σούλας στη σειρά «Τα Καλύτερά μας χρόνια», κάνει… αποκαλύψεις στην παρουσιάστρια για το πάνελ της!

Να σας θυμίσουμε την ανακοίνωση του σταθμού για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη:

Από τον Σεπτέμβριο κάθε μέρα είναι μια καινούργια «Mega Καλημέρα»!

Η Ελεονώρα Μελέτη μάς καλωσορίζει ξανά από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 07:40 στο ολοκαίνουργιο πλατό της αγαπημένης εκπομπής του Mega που συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία με την ενημέρωση.

Με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και τη χαρισματική της αμεσότητα, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να βάλει για τρίτη τηλεοπτική σεζόν το ξεχωριστό της στίγμα στην πρωινή ζώνη. Μαζί της οι Στέφανος Κωνσταντινίδης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάσης Πάτρας, Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νανά Παλαιτσάκη.

Σχολιάζουν τις ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, ανοίγουν «παράθυρο» στον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ, φιλοξενούν συνεντεύξεις με προσωπικότητες που ξεχωρίζουν και αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έτοιμη να μας πει την πιο δυναμική «Mega Καλημέρα»!