Σε αναζήτηση µιας σειράς προσώπων, προκειµένου να κλείσουν τις τρύπες στον ενηµερωτικό τοµέα, βρίσκονται στο Open, καθώς συνεχίζονται οι έξοδοι δηµοσιογράφων, µε πιο πρόσφατες αυτές του ∆ηµήτρη Καµπουράκη και της Στέλλας Παπαµιχαήλ.

Αν και στην ανακοίνωση τόσο του σταθµού όσο και του ∆. Καµπουράκη επισηµάνθηκε πως το κλίµα µεταξύ τους ήταν πολύ καλό, οι γνωρίζοντες κάνουν λόγο για µια κρίση που σοβούσε τόσο από την περίοδο των πληµµυρών στη Θεσσαλία όσο και από το βράδυ των εκλογών, οπότε µάλιστα υπήρξε µεγάλη ένταση.

Ακόμα δύο πρόσωπα 

∆υσαρέσκεια λέγεται ότι υπάρχει και σε ακόµα δύο πρόσωπα, εκ των οποίων το ένα δεν έχει µεγάλο διάστηµα στον σταθµό και βρίσκεται σε επιτελική θέση.

Σύντοµη ήταν και η παραµονή του Μίλτου Σακελλάρη, ο οποίος πήγε εκεί από τον ΣΚΑΪ και έφυγε εντός µερικών µηνών για την ΕΡΤ, ενώ λίγο νωρίτερα είχε αποχωρήσει και η ρεπόρτερ ∆ήµητρα Σέκη για τους «∆εκατιανούς» στον ΣΚΑΪ.

Η Χρύσα Φώσκολου και το δελτίο ειδήσεων

Πάντως, εκτός από την αναζήτηση προσώπων που θα καλύψουν θέσεις δηµοσιογράφων και παρουσιαστών, φαίνεται ότι προωθείται στο µεσηµεριανό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου η Χρύσα Φώσκολου, η οποία το προηγούµενο διάστηµα έκανε δοκιµαστικά.

Θα πάρει τη θέση της Ματίνας Παπαδέα, η οποία από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που έκανε πολλούς µήνες µετά την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου, µεταφέρθηκε αρχικά στο σαφώς υποδεέστερο δελτίο του µεσηµεριού τα Σαββατοκύριακα και µάλλον πλέον επιστρέφει στα σύντοµα δελτία για όσους έχουν προβλήµατα ακοής.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου "μετακομίζει" στο Open

Tην ίδια στιγµή, µεταξύ των ονοµάτων που έχουν εισέλθει στην εξίσωση της ενηµέρωσης του καναλιού της Παιανίας είναι αυτό της Μπάγιας Αντωνοπούλου, η οποία τέθηκε στα υπόψη του επικεφαλής του τµήµατος, Χρ. Παναγιωτόπουλου, για την πρωινή ενηµερωτική εκποµπή, ώστε να πλαισιώσει τον Παναγιώτη Στάθη.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" στις 4/11/2023