Ανοδικό το "Mega Σαββατοκύριακο"

Ανοδικά κινήθηκε τον Νοέµβριο το «Mega Σαββατοκύριακο», µε τον Ντίνο Σιωµόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα. Η εκποµπή έδωσε δυναµικό «παρών» στη µάχη της πρωινής ενηµέρωσης του Σαββατοκύριακου αυξάνοντας τα µερίδιά της στην τηλεθέαση συγκριτικά µε τον Οκτώβριο. Ειδικότερα, κατέγραψε άνοδο 2,3 ποσοστιαίων µονάδων στο σύνολο του κοινού και έκλεισε τον Νοέµβριο µε µέσο όρο 14,1%. Ταυτόχρονα, σηµείωσε µέσο όρο 10,5% στο δυναµικό κοινό 18-54. Σε επιµέρους γυναικείο κοινό σηµείωσε το υψηλότερο ποσοστό της, 22%.

Ξεκίνησαν γυρίσματα οι "IQ 160"

Τα γυρίσµατα του δεύτερου κύκλου της αστυνοµικής κωµωδίας του Star «IQ 160», µε πρωταγωνιστές τη Σµαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή, έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδοµάδες. Το συγκεκριµένο πρότζεκτ, που βασίζεται σε γαλλικό φορµάτ, κέρδισε από νωρίς την αποδοχή του κοινού, σηµειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ετσι, η απόφαση να συνεχιστεί ήταν εύκολη για τους ιθύνοντες του σταθµού της Κηφισιάς και της εταιρείας παραγωγής, Barking Well Media.

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στην μικρή οθόνη

Με την κωµωδία «Πνίξε τη Γιολάντα» ετοιµάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος αυτήν την περίοδο γράφει το συγκεκριµένο σενάριο, όπως αποκάλυψε o ίδιος. Αξίζει να σηµειωθεί πως επαφές για την προβολή του νέου σίριαλ είχαν γίνει πρώτα µε το Mega, αλλά δεν ευδοκίµησαν. Ωστόσο, σύµφωνα µε τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Λάκης Λαζόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο µε τον ΣΚΑΪ όσο και µε το συνδροµητικό ΑΝΤ1+.




*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο "Secret" της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" στις 2/12/2023